15-ször annyian tippeltek tökéletesen Pick'emben, mint tavaly!

15-ször annyian tippeltek tökéletesen Pick'emben, mint tavaly!

Már lehet tippelni a rájátszásokra. Idén –a meglepő eredmények ellenére– sokkal többen tippeltek helyesen.

Tegnap véget értek a csoportkörök. Rögtön a mérkőzések után a sorsolás is lezajlott, hogy kiderüljön, miként fog kinézni a VB rájátszása, ami a negyeddöntőkkel indul majd. Ha lemaradtál volna a sorsolás eredményeiről, alább olvashatsz róla bővebben.

Évek óta nem volt ilyen jó esélye nyugati csapatnak a döntőre: lezajlott a playoff sorsolás!

Aioween | 18/10/17 16:45 A mai nappal lezárultak a csoportkörök. A D csoportból 7 mérkőzést láthattunk végül, ugyanis mind az Invictus Gaming, mind pedig a Fnatic 5-1-ben fejezte be a csoportkört. Ez egyben azt is jelenti, hogy a 100 Thieves és a G-Rex búcsúzik az idei világbajnokságtól.

Továbbra is zajlik a VB ideje alatt a Worlds Pick'Em, –ahol saját fiókunkon, a Riot oldalát használva, mi magunk is megtippelhetjük az eredményeket. A csoportkörök eredményei már véglegesek, és be is futottak az első adatok ezzel kapcsolatban. Sok csoport elég egyértelműnek tűnt elsőre, –de ahogy zajlottak a meccsek, rájöhettünk hogy ez egyáltalán nincs így. Szinte nem volt előre lejátszott mérkőzés az idei VB-n, talán a D csoportot leszámítva, ahol eléggé elkülöníthető volt a két továbbjutott és a két kiesett gárda.

Ezek lettek a csoportok végső eredményei. A B csoportnál valószínűleg jó páran elhasaltak a Gen.G miatt, akik címvédőként jöttek, és a G2-t sem sokan várták a továbbjutók között. A Team Liquid kvalifikálása leginkább egy vágyálom volt, amiből nem is lett több, míg a D csoportban az egyetlen meglepetést talán az okozta, hogy a Fnatic első helyen ment tovább, megelőzve az Invictus Gaminget.
Több mint három millió ember próbálkozott a tippeléssel világszerte, egészen pontosan 3308864. Ezekből mindösszesen 647-en tippelték meg tökéletesen az idei csoportkörök eredményét. Ez a tippelők 0,02%-a mindössze. Elég rossznak tűnik a helyzet nem?

Nos, még mindig sokkal jobb a helyzet, mint tavaly. Míg idén 647-en tippeltek helyesen, addig tavaly mindössze 43-an. Ha megnézzük a két számot, ez azt jelenti, hogy idén több mint 15-ször annyian tippeltek, jól, mint tavaly. Íme a 2017-es lista a csoportkörök után. Idén tehát a tippelők 0,02%-a volt ügyes, tavaly pedig  csak 0,00092%.

Azt ugyan hozzá kell tenni, hogy tavaly 4,5 millióan játszottak kb, –de még ha a részvételi aránnyal kompenzálunk, akkor sem ér a nyomába az idei eredményeknek.

Időközben egyébként megnyílt a következő szakasz, vagyis a playoffokra is tippelhetünk! Ehhez nincs más dolgunk, mint meglátogatni a Worlds Pick'Em oldalát, amit ezen a linken találtok. Sok sikert a tippelésekhez!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!