Öveket becsatolni, pénztárcákat előkészíteni - megérkeztek az októberi csomagok

Öveket becsatolni, pénztárcákat előkészíteni - megérkeztek az októberi csomagok

Az októberi akciók keretein belül több kinézet csomagot is bemutattak nekünk! El ne felejtsétek hát feltölteni az egyenlegeteket!

Ugyan a League of Legends-ben a legtöbb hőskinézetért fizetni kell (sokszor nem is keveset), a játék fejlesztői ezt gyakran próbálják kompenzálni egy-egy akciós kinézettel. Októberben viszont nem csak pár hősgúnyát kapunk. Pont úgy ahogyan egy-egy ünnepnél, nagyobb eseménynél elő szokott fordulni, most is 4 csomaggal álltak elő a fejlesztők (a csomagok közül mindegyikben 4 skint találhatunk). A pakkokban természetesen nem csak random összedobált hősök szerepelni: mindegyik egy téma, egy jellemző köré csoportosul, amely a bundle elnevezését is adja. Most pedig jöjjön hát a felhívás: a csomagok csupán október 25-ig, magyar idő szerint 20:00-ig lesznek elérhetőek a boltban. Így azt javasoljuk, hogy ha valamelyik megfog titeket, akkor azt még gyorsan szerezzétek be, nehogy kifussatok az időből!

Ez támogató? csomag (50%-os kedvezménnyel)

A csomagot 2100 RP-ért tudod megvásárolni a boltba, ha esetleg az összes hős hiányzik, akkor ez az ár természetesen magasabb lesz, méghozzá 3150 RP. A tisztánlátás kedvéért megpróbáltuk nektek összegyűjteni, hogy az itt szereplő kinézetek mennyibe kerülnének önállóan, –így talán jobban meg tudjátok ítélni, szükségetek van-e a pakkra vagy inkább kihagyjátok ezt az akciót.

  • Kukaszörny Nunu és Willump - 750 RP
  • Csillagőrző Poppy - 1350 RP
  • Vérhold Shen - 750 RP
  • Sarkvidéki Gragas - 1350 RP

Ez azt jelenti, hogy ha az összes kinézetet, ami a csomagban szerepel egyesével megvennél, akkor 2100 RP helyett 4200 RP-vel lennél "szegényebb". (Ez testvérek között is 2100 RP kiesés, azaz pont a csomag kétszerese).

Itt rekedtetek velem csomag (50%-os kedvezménnyel)

Ezt a csupa furcsa lényekből álló csomagot (az előzőhöz hasonlóan) 50%-os kedvezménnyel tudod megvásárolni. Ami itt azt jelenti, hogy a négy kinézetet mindössze 2324 RP-ért tudod bezsebelni (ha egyik karakter sincsen meg, akkor 4131 RP-ért). Természetesen itt is össze szedtük nektek a kinézeteket és megnéztük, hogy ha mindegyiket egyenként megvásároljátok, akkor mennyi lesz a különbség a csomagár és a "sima" összeadás között.

  • Vérhold Elise - 975 RP
  • Sötét csillag IV. Jarvan - 1350 RP
  • Sivatagi veszedelem Skarner - 975 RP
  • Program Camille - 1350 RP

Valószínűleg amikor olvastátok a csomag árát picit meghökkentetek, hogy miért drágább 224 RP-vel mind az előző. Nos, az árlebontásból megkaptuk a választ: a csomagban ugyanis két 1350-es és két 975-ös kinézet is szerepelt (míg az előzőbe nem volt 975-ös csupán 750-es gúnya). Ez azt jelenti, hogy összesen 4650 RP-t kellene elköltenetek a kinézetekre, hogy ha nem csomagban vásároljátok meg őket (és mindegyik karakter a tárházatokban van).

Nagy mamlaszok csomag (50%-os kedvezménnyel)

Ha szeretitek a tankosabb karaktereket, akkor ezt a csomagot nektek találták ki! A legjobb az egészben pedig az, hogy a négy hatalmas méretekkel rendelkező hős pakkjáért mindössze 1612 RP-t kell kicsengetned (ha nincsenek meg a hősök, akkor 3076 RP-t). Nézzük is meg, hogy hogyan alakul náluk az áreloszlás és mennyire éri megvenni a kvartettet. 

  • Semmiképp sem Udyr - 975 RP
  • Zsernyák Trundle - 750 RP
  • El Dobó Volibear - 750 RP
  • Nagykutya Nasus - 750 RP

Nem tudom, hogy szabad-e ezt mondanom, de talán ez az egyik leggyengébb csomag a négyből. Kezdve azzal, hogy nincsen benne 1350 RP-t érő kinézet (az előző kettőbe pedig összesen négy is volt) sőt, csupán egy 975-ös gúnyát találhatunk benne. Az összes többi 750-es. De már az ára is ezt mutatta (az, hogy csupán 1612 RP-be kerül). Ha szeretnéd a kinézetek egyenként megvásárolni, akkor bizony még mindig túl lépnéd a 3000-es RP kategóriát (a négy kinézet összesen 3225 RP), így ha tényleg ezeket a kinézetek szeretnéd a tárházadban tudni, akkor megéri megvenni a bundle-t.

Ötös ulti csomag (50%-os kedvezménnyel)

Végül, de nem utolsó sorban jöjjön az a csomag amelynek hősei (hőskinézetüknek köszönhetően) úgy néznek ki, mintha egy igen kemény metál bandában játszanának. A négy közül bizony ez a legdrágább ajánlat (amit megértünk mert a metálosok általában sokat kérnek egy-egy koncertért). A kinézetek összesen 2512 RP-be kerülnek, abban az esetben pedig, ha nincsenek meg ezek a nagyszerű karakterek 4227 RP-be.

  • Puszták ura Rumble - 1350 RP
  • Sárkánymester Swain - 1350 RP
  • Lélekszívó Vladimir - 1350 RP
  • Fénycsapás Karthus - 975 RP

Ha inkább saját szakálladra szeretnéd összeállítani a kemény metálbandát, akkor ez nem lesz olcsó mulatság! A négy kinézetért összesen 5025 RP-t kellene fizetned (abban az esetben ha az összes karaktered megvan). Így mi azt javasoljuk, hogy ha mindenféleképpen magadénak akarod tudni ezeket a gyönyörűségeket, akkor a csomagot vedd meg, mert azzal spórolsz valamennyit. 

Most, hogy közösen megnéztük a Riot által összeállított csomagokat (és egy kis fejszámolás után arra is rájöttünk, hogy megéri őket megvenni), már csak egy kérdés maradt: te melyik csomagot vennéd meg a legszívesebben?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.

League of Legends - Hihetetlen, idén még az MSI himnuszon is spórol a Riot

A League of Legends világbajnokság himnusza minden évben hatalmas figyelemnek örvend, sokszor még a játékkal nem is játszó embereknek is felkerül a lejátszási listájára egy-egy Worlds-ös zene. Az MSI himnuszára sajnos közel sem ennyire kíváncsiak a játékosok, a Riot 2019 óta most először nem is ad ki zenét a szezonközi eseményhez.