Ezeket az idézői képességeket használjuk a leggyakrabban

Ezeket az idézői képességeket használjuk a leggyakrabban

Nem mindegy, hogy melyik helyre milyen summoner spellt viszünk, de mit is választunk a leggyakrabban?

Minden egyes pozíciónak megvannak a maga specialitásai, melyek az adott ösvénynek az elvárásaitól függ. Mindenkinek más dolga van egy-egy mérkőzésen, –így érthető, hogy az eszközök is mások lesznek.
A felső ösvényen mostanság már szinte kötelező a teleport, –még a nerfek ellenére is–, igaz az Unsealed Spellbook ezt az egyensúlyt könnyen felborítja. A dzsungelt nem igazán élnénk túl Smite nélkül. Miden egész sok opciónk van, itt tényleg a karaktertől és a matchuptól függ, hogy éppen Ignite-ot, Healt, Teleportot, Barriert vagy akár Exhaustot viszünk, de előfordul a Cleanse is bizonyos esetekben. Az alsó ösvényen egy időben a Teleportról szólt minden, –azóta visszatértünk nagyrészt a Healre, de a Cleanse itt is felbukkan, régebben pedig a Barrier volt menő. Supportoknál is három jellemző képesség található, az Exhaust, az Ignite és a Cleanse.A Flash természetesen szinte mindenhol kell, kevés esetben van kivétel. Ilyen például a Shaco, vagy Hecarim dzsungel és hasonlók. De akkor mégis mivel játszunk a leggyakrabban? Egyértelműen elmondható, hogy ösvénytől függetlenül, összegezve még mindig a Flash Ignite a módi; ezzel lehetünk a legagresszívebbek normális keretek között. Ez miden, topon és a supportoknál simán előfordulhat. Második helyen a Flash Heal található, a lövészek sajátja, illetve bizonyos mides matchupokban sem árt. Harmadik helyen pedig a leggyakoribb dzsungeles eszközpáros, a Smite és a Flash található.

A lista végén látható Smite Ignite és Ghost Smite szinte egyértelműen a Shaco és Hecarim jelenlétét mutatják, igaz nem túl sokkal. A Flash Cleanse low eloban ritkán fordul elő: kevesen vannak hozzászokva, és általában sok CC-vel szemben hozzuk, míg a Flash Ghostról leginkább egyes elvetemült Darius mainek jutnak eszembe.

Sikeresség terén is megnéztük a párosokat, hogy mivel érjük el a legtöbb győzelmet a választási aránytól függetlenül. Itt már kissé más a lista felállása.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!