Broxah eszméletlen helyzetet élt túl az Invictus ellen - videó

Broxah eszméletlen helyzetet élt túl az Invictus ellen - videó

Eleinte csak Lee Sin OTP-nek gondolták, azóta más karakterrel is brillírozott, de a Lee Sinje még mindig makulátlan.

A D csoport nem éppen sikerült a legizgalmasabbra, szerencsére a Fnatic és az Invictus Gaming három összecsapása nyújtott elég izgalmat, ami kárpótolt a 100 Thieves és a G-Rex gyenge játéka miatt. Mind a Fnatic, mind az Invictus Gaming 5-1-ben állt, amikor a csoportkörök véget értek, így helyosztó meccset kellett játszaniuk.

Broxah gyönyörű Lee Sin megmozdulása ezen a helyosztó meccsen történt, ahol elsőre úgy tűnhetett, hogy a halakkal fog vacsorázni. Gyönyörű egyéni megmozdulás és a csapata is a megfelelő pillanatban érkezett a segítségére. Mindenesetre egy olyan helyzetből hozott egy gyilkosságot, –illetve élte túl az egészet–, ahol a legtöbben valószínűleg semmit nem tettünk volna.

Szegény Ning Gragas-szal sokat nem tudott már mit tenni, pedig jó ütemben szakította meg E-jével a beugrást. A hordó sem volt annyira rossz helyen, de Broxah odébb tudott csúszni még időben. Ezt követően még Leona érkezése sem mentette meg Ninget, persze kellett egy kis szerencse is a végén, de tét meccsen ilyet látni azért nem mindennapi élémény!

Broxah egyébként fantasztikus formában van a mostani VB-n is. A fenti csak egy szép megmozdulás tőle, de egyáltalán nem az egyetlen.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.