Hamarosan bekerülhet a világ leggyorsabb embere a FIFA 19-be

Csak Bolton múlik, hogy bekerül-e a játékba.

A nyolcszoros olimpiai és tizenegyszeres világbajnok sprinter Usain Bolt, aki karrierje csúcsán a világ leggyorsabb embere volt, hamarosan bekerülhet a FIFA 19-be is. Jamaica 32 éves sztárja –miután felhagyott a rövidtávfutással– a labdarúgásban találta meg a boldogságát; az elmúlt években profi focis karrierjét építgette több kontinensen is. Jelenleg az ausztrál Central Coast Mariners csapatát erősíti, ahol nemrég két gólt is szerzett.

A FIFA-nak megvan minden joga az ausztrál A-ligához; ahhoz a bajnoksághoz, amiben Bolt csapata is szerepel. Az egyetlen ok, amiért a sprinter még nincs benne a játékban az az, hogy nincs még rendes szerződése a csapattal. Bolt egyelőre tryouton van, így lényegében csak ezen múlik, hogy kap-e kártyát, vagy sem. Ha jól teljesít és megkapja a szerződést, akkor akár már a téli frissítésben érkezhet a szélsőként játszó szélvész, legalábbis ezt nyilatkozta az EA a Fox Sports Asianak. Akkor sincs nagy para ha nem kapja meg a szerződést: lehet, hogy szabadon igazolható játékosként amúgy is bekerül a játékba.

Iratkozz fel az Esport1 chatbotra

Azt még egyelőre nem tudni, hogy Bolt milyen értékekkel jöhet, de a Pace minden bizonnyal erősen konvergál majd a 99-hez. A FIFA 19 jelenleg két leggyorsabb játékosa Kylian Mbappe és Adama Traore, mindketten 96-os értékkel.  

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Borítókép: Getty Images / Matt King

Kövess Minket!