Worlds Pickem - Már csak egy legény van talpon a vidéken

Worlds Pickem - Már csak egy legény van talpon a vidéken

Egy szerencsés legény maradt talpon a Worlds idei tippelős játékában!

Több, mint három millió játékos kezdte meg a 2018-as világbajnokságot azzal, hogy a direkt erre az eseményre összeállított Pick'em játékban kiválasztotta kedvenceit. A véglegesítés után jöhetett a már jól ismert, szinte maró várakozás. Aztán jöhetett a sokkoló eredmény: a három millió jelentkezőből csupán 647 tippelte meg helyesen a csoportkörök végeredményét.

A szám ezután 25-re csökkent, annak köszönhetően, hogy az Invictus Gaming megverte a kt Rolstert, de 23 embernek még búcsúznia kellett az RNG kiesése után is. Igen, jól számoljátok: kettő embernek kellene még versenyben lennie a Pick'em legjobbja címért, azonban már ez a szám sem valós. Csupán egy játékosnak sikerült megtartani helyét, ezzel kiérdemelve sokak elismerést. A szóban forgó player neve WANDERINGRICTIQ, aki úgy maradhatott bent a játékban, hogy megtippelte a Cloud 9 és a Fnatic elődöntőbe jutását. 

A játékost nem sok választja el már az eszméletlen díjaktól. Ha az utolsó meccs eredményét is sikeresen megtippeli, akkor öt ultimate kinézettel lesz gazdagabb, amelyek között helyet foglal a  Gun Goddess Miss Fortune, az Elementalist Lux, a Pulsefire Ezreal, a Spirit Guard Udyr és DJ Sona is. Vannak azonban akik azt mondják, hogy ne is várjuk meg sikeresen tippelt-e be mindent, –már azzal, hogy még talpon áll egy ilyen fordulatos és kiszámíthatatlan világbajnokságban, kiérdemelte a felsorolt gúnyákat! Ahhoz pedig, hogy elérje az álom díjat, a G2-nak és a Fnatic-nak kell továbbmenni a döntőbe, majd Rekkless csapatának kell magasba emelni a kupát. Ti mit gondoltok, végül igaza lesz a játékosnak? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!