Hogyan lehetsz jobb? Hashtag Ryan tippjei segítenek a FIFA19-ben!

Hogyan lehetsz jobb? Hashtag Ryan tippjei segítenek a FIFA19-ben!

Ryan Pessoa, más néven Hashtag Ryan, egyike a világ legjobb FIFA játékosainak. Miután leszerződött a Hashtag United csapatához ő is hivatalos Red Bull e-sportolóvá vált.

A Dailymail beszélgetett el vele nem is oly rég és megkérték, hogy avassa be őket, milyen fortélyokat kell elsajátítani a fejlődés érdekében. Pessoa a londoni Red Bull Gaming Sphere-ben járt a múlt héten, ahol egy röpke műsort munkálataiban vett részt, valamint ezt az időt kihasználták az interjú elkészítésére is. Megosztotta velük a tippjeit és trükkjeit az új játékkal kapcsolatban.

Hashtag Ryan appeared on Up Your Game to give his tips and tricks for the new FIFA game

A FIFA19-ben sok új változás történt, amelyek nem biztos, hogy rögtön fel is tűntek mindenkinek. Megkérdezték tőle, hogy az új funkciókkal kapcsolatban mire kell leginkább odafigyelni a meccsek közben.

Időzített befejezés (Timed Finishing)

Képtalálat a következőre: „fifa 19 timed finishing”

"Az első dolog, hogy rengeteget gyakoroljuk. Ez olyan pluszt adott hozzá a játékhoz, ami korábban soha, egyik részben sem jelent még meg. Érdemes amatőr nehézségre beállítani a meccset és egyfolytában csak gyakorolni a gép ellen. Először még lázasan figyelni fogod a csíkot és a futballista lábát, de előbb-utóbb eljutsz arra a szintre, hogy már ráérzel mikor tudod a legjobban ellőni a labdát, viszont ez gyakorlás nélkül nem fog menni."

Tippek a támadáshoz

"A régi támadó trükkök is működnek. A finesse lövés még mindig nagyon jó (tartsuk lenyomva az RB / R1 gombokat), és akár a tavalyi taktikák is sikert eredményezhetnek. Ha a labdával mész előre, akkor beindíthatod az egyik közeli játékosod (L1 / LB gombok segítségével). Ha egy gyors gombnyomással visszahívod őket (R1 / RB), akkor egy óriási rés nyílik meg előtted, melyet a másik támadó felé helyezkedő védő hagyott hátra. Ezzel nagy ziccereket és lövési lehetőségeket lehet teremteni."

A kapus irányítása

"Ha a tizenhatoson belül vagy az előterében hirtelen egy éles csellel a másik irányba fordulnak a támadók, akkor valószínűleg egy lövést akarnak leadni a kapura. Ekkora érdemes figyelni a szituációt és mozgatni a kapusunkat. A tapasztaltabb játékosok azonban erre is felkészülnek és ilyenkor a másik irányba is célozhatnak. Csak úgy, mint a valódi futballpályákon, a gólok itt is elme játékok és kiszámíthatatlanok, ettől függetlenül meg kell próbálnunk előre látni, hogy mire készül az ellenfelünk."

Pontrúgások

Képtalálat a következőre: „fifa 19 set pieces”

A FIFA 19-ben ezekkel mérkőzéseket lehet nyerni.

"Szögletekből sokkal több találatot sikerül elérnem, mint tizenegyesekből, szóval a sarokrúgások tulajdonképpen büntetőknek számítanak idén."

Kiderült, hogy ha a rövid saroknál üres területre szabadon tud befutni egy emberünk, akkor szinte lehetetlen elkerülni a gólt. A fejesek is jó megoldások, de meglepő módon Pessoa általában az ollózást választja - bal oldalon a hátsó-alsó nyomógombot tartjuk (LB / L2), miközben használjuk a lövést.

Védekezés

"Ami a védekezést illeti, jobb, ha hagyjuk, hogy a játék végezze el a feladatot helyettünk. Ha mégis mi irányítjuk a középső hátvédeket, akkor bajban vagyunk. Ehelyett inkább a védekező középpályással kellene besegíteni hátul és manuálisan kell lezárnunk a lehetséges passz sávokat. Ha gyors támadó középpályásod is van, akkor még inkább támogathatod a hátsó alakzatodat velük. A többit hagyjuk az AI-ra, higgyétek el, elvégzi a dolgát."

Pessoa egyébként az első héten már összehozta a 30 győzelmet a Weekend League-ben és nagyon ambiciózus az új szezont illetően. Elmondása szerint csalódást keltő volt a FIFA18-as teljesítménye, szóval idén kettőzött erővel készül és szeretne mindent megnyerni, amit csak lehetséges. Szóval ne feledjétek, nem csak a csapat számít, hanem az is, hogy miként készülünk fejben egy-egy mérkőzésre.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!