Nem lett igazán ütős és csak egyetlen 90 feletti lap az eheti TOTW-ben!

Nem lett igazán ütős és csak egyetlen 90 feletti lap az eheti TOTW-ben!

Nem dobjuk magunkat hasra az eheti felhozataltól, de talán lehet találni köztük olyat, akit beépíthetünk a csapatunkba.

A mester hármast szerzők élete nem csak móka és kacagás és persze nem kerülhetett be mindenki közülük (vagy egyáltalán), amúgy sem lehet pontosan tudni, hogy mi alapján válogat az EA, ha a Team of the Week-ről van szó. Mindenesetre nem tűnik kutyaütőnek a 6. csapat:

Jordan Pickford - GK: Egész könnyű volt mellette voksolni, hiszen az Everton hálóőre kivédett egy büntetőt a Crystal Palace ellen, valamint bemutatott még négy mentést is. Ezzel kapott gól nélkül jött le a pályáról és a hajrában meg is tudták nyerni a találkozót.

Kenny Lala - RWB: Ő az első játékos a FIFA19-ben, aki SIF lapot kapott. 2-1-re győztek a Monaco ellen, az egyik gólpasszt ő osztotta ki, valamint 8-as értékelést kapott a meccs után.

Anthony Martial - LM: Peches volt a United, hiszen a 96. percben egyenlített a Chelsea ellenük. Mindezek ellenére Martial megtett minden tőle telhetőt, a duplája viszont a 3 ponthoz most kevés volt.

Angel Di Maria - LM: A PSG úgy tűnik kinőtte a Ligue 1-t, hiszen zsinórban a 10. mérkőzésüket is megnyerték és továbbra is 100%-os a gárda. Ugyan az 5-0-ás győzelemből góllal nem, de gólpasszal kétszer is kivette a részét Di Maria, ráadásul a L'equipe adott neki egy 8-as értékelést, szóval az argentinnak bérelt helye van a héten.

Robert Lewandowski - ST: A Wolfsburg ellen magabiztos diadalt aratott a Bayern München, a lengyel csatár pedig mindhárom gólban vastagon benne volt, olyannyira, hogy ebből kettőt ő szerzett.

Josip Ilicic - RF: Miután a Chievo 10 emberre fogyatkozott, az Atalanta beindult, Ilicic révén ráadásul 3 gólnak is örülhettek, bár igaz a végeredmény 5-1 lett a vendégeknek. Olaszországban a hét legjobbja Ilicic lett ezzel a kimagasló teljesítménnyel. Nos, nem csak ott.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!