A második FIFA19 patchben változik az ollózás és javítják a kapusokat is

A második FIFA19 patchben változik az ollózás és javítják a kapusokat is

A szokásokhoz híven PC-n már elérhető a második FIFA19 patch, PS4-re és Xbox One-ra valószínűleg a jövőhét elején érkezik a frissítés. a FIFA 19 második címének frissítése itt van.

A közösség szinte minden nyáron nyomatékosítja az EA felé, hogy a játékmenet az első számú a fontossági sorrendben, és úgy tűnik a kiadó igyekszik is odafigyelni rá. Persze az új játékot illetően elég sok negatív kritika is elhangzott, de úgy tűnik az előszezon során igyekeznek javítani a problémás dolgokat. Előzetesen a legtöbb módosítás jól hangzik papíron, azonban várjuk ki a végét, hogy miként módosítják majd a játékmenetet.

Annak érdekében, hogy a meccs során jobban tudjuk irányítani dinamikus taktikánkat, mostantól módosíthatjuk a Game Plan-t a szünet alatt. Egyébként a változások leginkább a kapusok reakcióit, valamint az ollózásokat érintik. Sokszor fordult elő eddig, hogy a hálóőrök képtelenek voltak megfogni a labdát vagy lehetetlen helyzetből kapnak gólt.

  • Ritkán a kapusok nem vették fel a labdát, amikor az közel volt hozzájuk
  • Ritkán a kapusok szerencsétlenkedtek a labdával a tizenhatoson kívül, mikor a közelükben volt egy támadó, ahelyett, hogy tisztáztak volna
  • Ritkán, amikor a kapus kirohant a kapujából nem lehetett átvenni az irányítást felette a "Move Keeper" vezérlők használatával
  • Ritkán, miután a "Move Keeper" segítségével pozícionáltuk a kapusunkat, egyszer csak eltűnt a lövés útjából

Változtak a kirúgások is! Patch előtt:

Patch után:

Emellett az ollózásokat is gyengítették, hiszen ezeket bárki szinte bármikor végre tudta hajtani a pályán, ráadásul elég pontosan téve mindezt - nagyon sok ilyen gól született. Mostantól csak a 80 vagy ennél nagyobb Agility-vel rendelkező játékosok lesznek képesek ollózni, de még náluk sem tuti a siker, szóval kevésbé lesznek sikeresek ezzel a mozdulattal.

Ollózások sikeressége a patch előtt:

Ollózások sikeressége a patch után:

A többi nagyjából hibajavításokat és a játék finomhangolását jelenti. Az AI igyekszik majd jobban blokkolni a lövéseket, miután manuális mozgattuk a védőt majd elváltottunk róla. Nem fáradtak rendesen a játésok, miután folyamatos nyomás alatt tartották az ellenfelet. Sok vizuális és audio hibát is orvosoltak emellett, szóval, aki szeretné végigolvasni a patchet az ITT megteheti!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!