A megszokott kavalkáddal érkezett meg a 23. frissítés az éles szerverekre

A megszokott kavalkáddal érkezett meg a 23. frissítés az éles szerverekre

Elérhetővé vált a legújabb tartalom, de a gépezetbe ezúttal is beleborult egy homokzsák!

A katasztrofálisan sikerült 22-es frissítés után néhány napja a PUBG Corp közzétette a játék soron következő frissítését, melyben egy új fegyvert kaptunk a Skorpion személyében, illetve a játékosbázis visszajelzései alapján átalakították a kék zónát is. A részletes lista minden újdonsággal itt érhető el.

Új fegyverrel és kék zóna módosításokkal érkezett a PUBG 23-as frissítése a teszt szerverre

Sensevida | 18/10/18 14:31 Abban szerintem megegyezhetünk, hogy a PUBG 22-es frissítése katasztrofálisan sikerült, ami miatt a játékosbázis folyamatosan panaszkodott az elmúlt néhány hétben. Nos, de hagyjuk is a múltat és tekintsünk a jövőbe: a játék 23-as frissítése nemrég megérkezett a tesztszerverekre és a PUBG Corp. számtalan újdonsággal próbálja kiengesztelni a rajongótábort.

Természetesen ez a patch sem volt zökkenőmentes, ismét random banokat osztogat a rendszer, a game breaking bugok továbbra is jelen vannak, az OCE régióban pedig 600+-os pingekkel küzdenek a játékosok. A közösség egyre többször, egyre komolyabban emeli fel a hangját a PUBG Corp. ellen, mondván, hogy már meg sem lepődnek, ha valami balul üt ki a frissítésekkel.

PUBG Help on Twitter

PC Players: Maintenance is complete and Update #23 is now available on live servers. Due to the high number of players entering the lobby simultaneously, you may temporarily experience connectivity issues. Read the updated patch notes here: https://t.co/V5cEwdOfgG

Egyszer remélhetőleg eljön az az idő is, amikor egy hibamentes frissítést kapunk, talán majd a 24. patchnél, vagy épp a 224.-nél. Mindenesetre a változtatások elérhetőek, ideje lecsekkolni az új stukkert!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!