Courtois úgy lő a FIFA19-ben, mint bármelyik top csatár!

Courtois úgy lő a FIFA19-ben, mint bármelyik top csatár!

Ki mondta, hogy csak a kapusteljesítményéért szeretik? A videóban látható lövést követően elől is megállná a helyét.

Thibaut Courtois neve szerintem minden futballkedvelő embernek ismerősen csenghet, pláne miután nem kevés pénzért (35 millió euró) a Real Madridhoz szerződött a nyáron. Ezzel egyidejűleg talán azt is kijelenthetjük, hogy a FIFA19 egyik, ha nem a legjobb kapusává lépett elő a belga. Magassága és értékei tényleg azt eredményezi, hogy nem könnyű kifogni rajta, ha támadónk vele szemben áll. Mindezek ellenére adódnak olyan helyzetek, amikor egy hálóőrnek az ellenfél kapuja előtt is adódik feladata. Hátrányban, mikor már minden mindegy, vannak olyan játékosok, akik szeretik felvinni egy szöglethez vagy szabadrúgáshoz a kapusukat is a mérkőzés végén vagy csak úgy mókából. Nos a 14-es Finishing és a 36-os Shot Power (plusz a 17-es Long Shot) nem nyűgözne le senkit és nem hiszem, hogy tényleg tőle várják a megoldást. Courtois ennél a helyzetnél viszont igyekezett rácáfolni erre a tévhitre. Sokak szerint nem működik megfelelően a FIFA19-ben a futball szimulációja, de az alábbi jelenet után döntse el mindenki magának, hogy ez megfelel-e a realitásoknak a 94. percben szerzett gól: 

Not only is Courtois the best goalkeeper on the game, he can also finish like Ronaldo apparently. Conceded this in the 94th min. from r/FIFA

Ha nem indítaná el a videót, akkor kattints ide!

Az EA az ilyenek láttán is igyekezett finomítani a lövéseket, de időnként még mindig előfordulnak a hihetetlen kategóriájú találatok, de talán, ahogyan a valódi labdarúgásban, úgy a virtuális pályáknak is szüksége van a hasonló jelenetekre.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!