Egy verseny részeként sztárok keltik életre a FIFA19-ben szerzett legszebb gólokat!

Egy verseny részeként sztárok keltik életre a FIFA19-ben szerzett legszebb gólokat!

Nem hétköznapi kihívás elé állított három játékost az EA, és mindegyikük örömmel el is fogadta azt.

A FIFA 19-ben bizony a játékosok képesek meglehetősen egyedi és izgalmas gólokat szerezni, pláne a legjobb futballistákkal. Egyes találatok már nem csak egyszerűen elképesztőek, de időnként már a hihetetlen kategóriát súrolnak. Mindenesetre az EA igyekezett orvosolni ezeket az irreális szituációkat. Talán emiatt is mertek belevágni az új kihívásba, ami tulajdonképpen a UEFA Bajnokok Ligája Gólok versenye, amelyben a harom következő játékos érintett: Kevin De Bruyne, Jesse Lingard, és Paulo Dybala.

Megegyeztek abban, hogy ha a játékosok gólt szereznek a játékban, és feltöltik a Twitterre meghatározott hashtaggel, akkor az EA kiválasztja majd a legszebbet. Aztán a három nyertes Manchesterbe vagy Torinóba utazik legalább egy éjszakára. A szállást természetesen fizetik és lesz lehetőségük az egyik sztárral találkozni, valamint megtekinthetik, ahogyan a valóságban is rekonstruálják az előzetesen feltöltött találatot.

A FIFA 19 UEFA Champions League versenyre sajnálatos módon magyarok nem jelentkezhetnek...

...pedig elég lenne a három labdarúgó közül az egyikkel valami parádés gólt lőni (bármelyik játékmódban) és reménykedni a legjobbakban.

Ha tehetnétek ti kivel lőnétek gólt és kivel találkoznátok?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!