Öt ajánlott egér 10.000 Ft alatt

Nem minden az ár. 10000 Ft alatt is lehet minőségi egeret kapni, amire nem lehet panaszunk!

Az optikai egerek meghatározóak lehetnek az FPS, RTS és más játékokban is főleg akkor, ha kiélezett küzdelmeket folytatunk egy másik gamer ellen. A nagyobb felbontás, a pontosabb szenzor és a megfelelő súlyozás szó szerint aranyat érhet. Nem feltétlen kell több tízezer forintot rááldozni azonban az egérre, az olcsóbb kategóriában is vannak ajánlott és megbízható termékek. Összegyűjtöttünk öt típust, amit 10.000 Ft alatt megkaphattok és nem fogtok csalódni egyikben sem!

Asus ROG Sica

Az Sica mindössze három gombbal rendelkezeik, ezért a programozhatóságban elmarad a többiektől. 50 és 5000 DPI között állítható a felbontása, ami minden játékosnak ideális lehet a játékok során. Nem súlyozható külön, ezért meg kell barátkozni a fix 86 grammos tömegével. A legolcsóbb a listán, de ez ne tántorítson el senkit.

Ár: 7000 Ft-tól

Thermaltake Iris

Több millió színben képes pompázni az egyik legjobb ár/érték arányú egér a jelenlegi kínálatból. 96 grammos, amit nem lehet módosítani, viszont hat gombbal is rendelkezik, amit a saját szoftverével könnyedén beállíthatunk. Nem a legnépszerűbb márka a Thermaltake, de a megnyerő dizájn és az olcsó ár elcsábíthat titeket is.

Ár: 7500 Ft-tól

Logitech Prodigy 102

Az egyik legnépszerűbb termék a listán. A Logitech egerek szinte minden árkategóriában az erősen ajánlott besorolást kapják, itt sincs ez másképp. 200-6000-ig módosítható felbontással és összesen hat gombbal tarolta le az ázsiai és európai piacot a Logi 102. Kis és közepes méretű kézbe, karmos és ujjbegyes fogással kiváló, ebben a kategóriában az egyik legjobb vétel lehet.

Ár: 8000 Ft-tól

Roccat Lua

Mindössze 70 grammot nyom és csak három gombot látunk rajta, ezért kompromisszumokat kell kötni a vásárlása esetén. A szenzor erősen átlagos, de a kábelezés, a kialakítás és a gombok tekintetében kiváló minőséget képvisel. Mérete miatt ez is inkább kisebb kezű játékosoknak ajánlott.

Ár: 9670 Ft-tól

SteelSeries Rival 100

A lista legdrágább terméke, ami egyben a legnehezebb is. 90 grammot nyom, hat gombbal látták el és egyedi szenzort is kapott, amivel versenybe szállhat a riválisokkal szemben. Kizárólag jobbkezesnek készítette a gyártó, de gyakorlatilag bármilyen kézmérettel és fogással passzol. Kicsit kemények a gombjai, de ezt viszonylag hamar meg lehet szokni.

Ár: 9690 Ft-tól

Ti milyen egeret vásároltatok legutoljára?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!