Jövőre érkezik PC-re az Xbox Game Pass

Jövőre érkezik PC-re az Xbox Game Pass

Tíz dollárért előfizethetünk PC-n is a legjobb Microsoft játékokra. Jövő év elején már elérhető lesz minden Windows 10 felhasználó számára a funckió!

Hamarosan érkezhet PC-re is az Xbox Game Pass. A Microsoft vezérigazgatója, Satya Nadella bejelentette, hogy összekötik a két platformot a havi előfizetéses játékcsomaggal.

Várhatóan a 2019 első negyedévében már minden Windows 10 felhasználó számára elérhető lesz ez a funkció, ami megérheti a havi 10 dolláros beruházást. Nadella már korábban megerősítette, hogy minden egyes játék azonnal elérhető lesz a Game Pass segítségével rögtön a megjelenés pillanatától. Már most is több, mint 100 játék közül válogathatunk, és ez a szám folyamatosan növekszik. A Microsoft elégedett a növekvő eladási számokkal és még jobban szeretné kiterjeszteni a legnépszerűbb szolgáltatásait, ezért is döntöttek a Game Pass kiterjesztése mellett.

Mindenképp érdemes lesz figyelni a játékmegjelenéseket, mert havi 3000 forintnak megfelelő összegért pörgethetjük majd a legújabb Halo Infinite, Gears of War 5 és más nagyobb címeket. Ezek egyelőre csak az Xbox One tulajdonosoknak lesznek igazán csábító ajánlatok, de a PC-s felhasználók is megnyugodhatnak: hiába limitáltak a lehetőségek a címek bővítésére, a Microsoft mindent megtesz annak érdekében, hogy ne csak a konzolon játszó gamerek kapják meg a legjobb és legvártabb játékokat.

Jöhetnek a kizárólag PC-s indie játékok, vagy tovább bővítik a „Play Anywhere” címeket? Egyelőre rejtély, az biztos, hogy figyeljétek a híreket és a PC-s Game Pass-szel elérhető játékokat a következő hónapokban!

Nektek tetszik a Microsoft döntése?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



Üzlet - GPS-nyomkövetővel a család biztonságáért (x)

Mobiltelefonok, tabletek, okosórák - egyre több olyan eszköz jelenik meg, amely a számítástechnikát apró, mobil formában teszi elérhetővé, hogy aztán megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a mindennapi életünket.

Üzlet - Hozzuk ki a maximumot a testalkatunkból egy öv segítségével!

Mindannyiunknak a kifogástalan megjelenés elérése a célja, arról viszont hajlamosak vagyunk megfeledkezni, hogy ez nem a tökéletes testről szól, hanem arról, hogy megbékélünk a fizikai adottságainkkal, és ebből próbáljuk meg a lehető legtöbbet kihozni az olyan kiegészítők segítségével, mint amilyen például az öv is.