Bluerzor megint leigázta Párizst, újabb nemzetközi versenyt nyert!

Bluerzor megint leigázta Párizst, újabb nemzetközi versenyt nyert!

Még mindig a Vitality Academy-ben és még mindig megállíthatatlan. Bluerzor ismét bizonyított Párizsban!

Subicz Dániel, vagy ahogy többen ismerik, bluerzor már egy ideje maga mögött hagyta a hazai mezőnyt, miután szemmel láthatóan kinőtte azt. Külföldön már három nagyobb csapatnál is megfordult, először a francia GamersOriginben próbált szerencsét, ezt követte a spanyol Movistar Riders és legújabb a Team Vitality Academy csapatában játszik.
chat
Ugyan a legtöbben most a világbajnoksággal vannak elfoglalva, idehaza pedig az MNEB-bel, ettől függetlenül az élet nem áll meg a többi országban sem. Most hétvégén rendezték a Paris Games Weeknek a döntőjét, amin természetesen bluerzor is részt vett csapatával. Az online selejtezőkön és a rájátszásban is remekül teljesítettek, így felső ágon jutottak az Open Tour 2018-nak a döntőjébe, aminek az offline eseményét a Paris Games Week keretein belül tartották. Ironikus módon a döntőben a GamersOrigin, bluerzor volt csapata várta őket, akiket a rájátszás során már egyszer megvertek egy Bo3-as szériában. Erről bluerzor is beszámolt Facebook oldalán.

A döntőben is helytálltak, végül 3-1-re sikerült legyőzni a GO-t, –ezzel pedig megnyerték az egész tornát.

Az esemény különlegessége, hogy a világbajnokságról nemrég kiesett fő csapat, a Team Vitality is kilátogatott a LAN-ra, hogy szurkoljanak "B csapatuknak". Az olasz mides Jiizuke személyesen is gratulált bluerzornak.

Ez a közös kép viszont nem az első, amin szerepelnek együtt, bluerzor és Jiizuke ugyanis mostanában duozni is szoktak együtt EU Westen, mivel most nagyon megy a szekér a magyar dzsungelesnek.

Jelenleg rank 25 EUW-n, ami elég nagy szó, tekintve, hogy a koreai szerver után ezt tartják a legnívósabbnak. A mostani szezon végi rank, illetve a különféle versenyeken elért eredmény pedig talán fontosabb, mint valaha. Egyrészről érkezik hamarosan az átigazolási szezon, amit megelőzően mindenki a legjobb formáját szeretné mutatni, hogy helyet kapjon valamelyik nagy csapatban. Idén pedig különösen nagy lesz a harc, mivel indul a franchise rendszer jövőre nálunk is, így a csapatok és a játékosok terén még nagyobb felfordulás várható. Lehet, hogy a 2019-es év lesz az, amikor végre egy második magyar játékos is csatlakozik az EU LCS-hez?

Az élet azonban még mindig nem áll meg, ma is versenyzik már 11 óta, ezúttal a Solary Cup-on, ami még mindig a PGW-nek a része. Itt újfent a GO-val találkozhatnak, a tét pedig a rájátszás.

Reméljük ezt az akadályt is sikeresen veszik majd, és itt is győzelmet aratnak!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.

League of Legends - Hihetetlen, idén még az MSI himnuszon is spórol a Riot

A League of Legends világbajnokság himnusza minden évben hatalmas figyelemnek örvend, sokszor még a játékkal nem is játszó embereknek is felkerül a lejátszási listájára egy-egy Worlds-ös zene. Az MSI himnuszára sajnos közel sem ennyire kíváncsiak a játékosok, a Riot 2019 óta most először nem is ad ki zenét a szezonközi eseményhez.