Broadcaster Royale: Győzelemmel kezdte az első napot a TheVR Jani és bLYYY párosa!

Broadcaster Royale: Győzelemmel kezdte az első napot a TheVR Jani és bLYYY párosa!

A TygerOwl csapat ügyesen helytállt a 300 ezer dollár összdíjazású verseny első napján. 

Ezen a hétvégén tartják a Broadcaster Royale második szezonjának döntőjét a Kaliforniai TwitchConon, ahol a résztvevők 300 ezer dollár összdíjazásért küzdenek meg a három nap során. A versenyen Magyarországot a TheVR Jani és bLYYY alkotta TygerOwl csapat képviseli, akiket a szervezők az előző szezonban nyújtott teljesítményük alapján közvetlenül hívtak meg a szervezők.

TheVR Jani és bLYYY ma kezdi meg szereplését a Broadcaster Royale-on - Nézzük a menetrendet!

A TwitchConon rendezendő Broadcaster Royale PUBG versenyen két magyar játékos is képviseli hazánkat.

Nos a megmérettetés első körét tegnap éjjel tartották és a TygerOwl igencsak szépen helyt állt a hat mérkőzés során. Lássuk is az eredményeket!

PUBStomp

A srácoknak egy publikus meccsre kellett bemenniük és minél több kill-t szerezniük. A feladatot sikeresen meg is oldották és egy 16 frages csirkevacsival távoztak Sanhok-ról.

Blitz

A játékmód alapvetően gyorsabb élményt kínált a szokványos PUBG meccseknél, amire rátett egy lapáttal, hogy a szervezők több loot-ot tettek a pályára. Sajnos a meccs nem ment jól a TygerOwl-nak és nagyon hamar elvéreztek a küzdelemben. 

Platoon

Nevéből adódóan két 30 fős szakaszra osztották a versenyzőket, akik őrületes golyózáporban küzdöttek meg így egymással. Az utolsó körökben a másik csapat jobb pozíciót foglalt el és egy gránát kivégezte bLYYY-t és TheVR Janit is.

Blitz 2

A csapatmeccs után ismét egy Blitz következett volna, azonban szervezői hiba miatt a srácok, plusz több más induló sem csatlakozott a szerverre. 

Roulette

A mérkőzés szabályai hasonlóak voltak mint a selejtezőben azzal a különbséggel, hogy helyszíni nézők és a Twitch chat szavazatai döntötték el, milyen fegyverekkel kell majd a versenyzőknek csatába vonulniuk. Nos a szavazatok alapján az indulóknak Crossbow-val kellett levadászniuk egymást a tejfehér ködbe öltöztetett pályán, aminek a vége az lett, hogy a játékosok inkább roncsderbi módjára gázolták el egymást kocsikkal. A TygerOwl-nak ügyes taktikával sikerült behúzniuk a harmadik helyezést.

Roulette 2

Ismét a szavazatok döntöttek a szabályokról és ezúttal a Hack, Slash and Throw került kiválasztásra, ami tulajdonképpen csak melee fegyvereket, gránátokat, illetve járműveket jelent. Mondanom sem kell, itt is hatalmas káosz alakult ki és csatatér inkább hasonlított roncsderbire mint e-sport versenyre. A srácok végül 12-ik helyen zártak egy szerencsétlenül eldobott molotov miatt.

A Broadcaster Royale ma tovább folytatódik majd, az első meccs pedig közép-európai idő szerint 22:45-kor indul.  A mérkőzéseket ezúttal is a Broadcaster Royale hivatalos Twitch csatornáján követhetitek majd, a szabályok értelmében pedig l TheVRJani és bLYYYszemszögén keresztül is nézhetitek majd az eseményeket. 

Sok sikert a srácoknak!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!