8000 dolláros limitált kiadást kapott a Devil May Cry 5

8000 dolláros limitált kiadást kapott a Devil May Cry (DMC) 5. Dante kabátjában: akár az utcán is sétálhatunk!

A Devil May Cry sorozat legújabb folytatásának megjelenéséig már csak hónapok vannak hátra. 2019 márciusában újra belevethetjük magunkat a világ egyik legnépszerűbb hack & slash játékába és akár Dante játékbeli kabátjának hiteles másolatát is beszerezhetjük a még teljesebb élmény érdekében. A fanatikus rajongókat, gyűjtőket és milliomosokat célozta meg a Capcom, amikor bejelentették az Ultimate Limited kiadást, ami 8000 dollárba (~2.3 millió forintba) kerül. De mit kapunk ezért a brutális összegért?

A legolcsóbb verzióban V kabátjának mását húzhatjuk be "mindössze" 5700 dollárért.

A középső csomagban Nero kabátját találjuk, de ezért már 7200 dollárt kell kicsengetnünk.

Így érkeztünk el az utolsó kiadáshoz, ami a 8600 dolláros árával az egyik legdrágább gyűjtői csomag, amit valaha kiadtak bármilyen PC-s, vagy konzolos játékhoz. Dante kabátja valószínű nem ér meg ennyi pénzt, –de persze mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy mire költi a megkeresett forintjait.

Az biztos, hogy Danteval kaszabolni az ellenséget –miközben a kabátjában ülünk a monitor előtt– hatalmas élmény lehet. Ha lemegyünk az utcára, előre köszönnek majd nekünk és garantáltan lesz ülőhelyünk a Sinkanszenen.

A Devil May Cry 5 hivatalosan 2019. március 8-án kerül a boltok polcaira. Az alapjátékot már előrendelhetitek PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re. Steamen 59.99 €-ért vásárolhatjátok meg a standard változatot, a Deluxe editionért 71.25 €-t kell leemelnetek a bankszámlátokról. 

Ti megvettétek már a DMC 5-öt?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



Üzlet - Ezért vagyunk oda még felnőttként is a kisautókért (X)

A kisautók a gyerekek kedvenc játékai közé tartoznak. Azonban sok felnőtt szívében is különleges helyet foglalnak el. Sokan közülünk emlékeznek arra, hogy milyen örömmel játszottunk ezekkel a szépen kidolgozott játékokkal, és hogy mennyire büszkék voltunk a gyűjteményükre.

Üzlet - Ismerjük meg a fő burgonyafajtákat!

Talán nem túlzunk, amikor azt mondjuk, hogy a burgonya az egyik legfontosabb növényünk, főként azért, mert rendkívül sokféleképpen lehet felhasználni. Alkalmas emberi fogyasztásra, fontos nyersanyaga az élelmiszer- és a gyógyszeriparnak.