Gabinho befocizta magát az ehavi Top 100-ba!

Gabinho befocizta magát az ehavi Top 100-ba!

Gabinho remekelt a hétvégén, ennek apropóján nem csak a hét, de október hónap legjobb 100 játékosa közé is bekerült.

Miután megint egy fergeteges teljesítményt sikerült nyújtania a hétvégén, bekerült a 100 legjobb játékos közé Xbox One platformon. Nem csak a heti küldetést teljesítette ezzel, hanem a havi top 100-at is sikerült ezáltal elérnie. Korábbi csapatát egyébként egy 86-os Vieira helyett egy 91-essel erősítette meg.

Nem található automatikus leírás.
Nem található automatikus leírás.

Az itt végzett játékosoknak meg van az a lehetőségük, hogy a FUT Champions Cup online selejtezőjében is részt vegyenek. Gabinhonak legutóbb a svájci rendszerben zajló küzdelmeket illetően 4 győzelem és 3 vereség jött össze, ami sajnos nem volt elég a kvalifikációhoz (6-2 kellett volna legalább). Ez a mostani eredmény viszont mindenképp újabb alkalmat biztosít számára, hogy november 3-4. között ismét megpróbálja a kijutást az egyik úgy nevezett EA Licensed Qualifying Event-re, melyek kisebb eseménynek számítanak, így konzolonként csak 16-16 játékosnak van lehetősége képviseltetnie magát. A hétvégén a cél tehát a top 4 és akkor biztos a részvétel.

A legutóbbi eredményei:

  • ZaidyPatel 6-3
  • Enzhaut (montpellier játékosa) 10-0
  • Fabio Denuzzo 6-10
  • FazeTass 2-3
  • nV Joeyy 5-2
  • Kayo13YT 3-1
  • Jenksyboi 5-6

Ezeken a selejtezőkön van lehetőségük a résztvevőknek a különböző LAN rendezvényekre jegyet váltaniuk melyeken novembertől pontot szerezhetnek. A szezon végéhez közeledvén mindkét konzolról a top 60 játékost meghívják a FIFA19 Global Series rájátszására, ahol közvetlenül az eWorld Cup döntőjére kvalifikálhatják magukat. A pontok elosztásáról az alábbi oldalon tájékozódhattok!

Gabinhon kívül az MTK e-sportolója Divi is remek hetet zárt a maga 27-3-as mutatójával. Molnargabonak (DVSC) most nem jött ki a lépés, ő csak 24-szer bizonyult jobbnak ellenfeleinél. A korábban szintén jól teljesítő NasziRoli is hozta a magától elvárt 23 diadalt, amivel az Elite 3-as csoportba lépett. Gogetinho, a Fradi játékosa pedig 26 győzelmet hozott össze. Az Esport Szombathely e-sportolója, Jordán Beni szintén egy szenzációs eredményt produkált, hiszen 28x tudott győzni ellenfeleivel szemben.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!