November 3-án újabb próbát tesz a Riot a Clash-sel

November 3-án újabb próbát tesz a Riot a Clash-sel

Hosszas tesztelés és javítás után egy újabb próbára érkezik a Clash!

Tavaly karácsonykor a Clash a LoL egyik legösszetettebb és legkomolyabb játékmódjaként jelent meg egy béta teszt formájában, az eredményei pedig igen biztatóak voltak. Már az első publikus teszten is elég sok hibája volt a módnak, de hát mindenki tudta, hogy ez egy béta, olyan komoly dolgok pedig, amik ellehetetlenítették a játékot, csak ritkán fordultak elő. Akkor természetesen mi magunk is belevetettük magunkat, és többnyire elégedettek voltunk azzal az élménnyel, amit a Clash-t nyújtott.

Bogarak ligája, avagy milyen hibák jöhetnek szembe velünk mostanság

Fekete képernyő, lefagyások, nem működő gombok és még sorolhatnánk. Vandiril megpróbálta összeszedni a kliens legáltalánosabb problémáit.

A teszt után a Riot az újonnan szerzett tapasztalatokkal és visszajelzésekkel elvonult, hogy továbbhegessze ezt a módot. Aztán elérkezett az idei nyár, ami magával hozott egy újabb próbát, ám ez végül elnapolásra került, a Clash ugyanis, ahol csak tudott, összeomlott. Sokáig kérdéses volt, hogy mikor láthatjuk újra a Clash-t, ez a tili-toli viszont úgy néz ki, hogy mostanáig tartott, november 3-án és 4-én 19:00-tól ugyanis visszatér a játékmód számunkra egy kétnapos megmérettetéssel!

Nyolc régióban állhatnak össze ismét csapatok, hogy különleges környezetben mérkőzhessenek meg ellenfeleikkel, és természetesen mindez semmibe nem fog kerülni, ugyanis a Riottól mindenki kap egy ajándék jegyet. Többre nem is lenne szükségünk, mert csakis egy jeggyel lehet majd benevezni, az öt jegyes funkció nem lesz elérhető. Az egy napos tesztek során egy négy csapatos versenytábla fog indulni, ahol a résztvevőknek a következő jutalmakat van lehetőségük bezsebelni:

A Clash orbban mindenképp lesz majd egy XP boost pack, illetve egy logó a következő Clash teamünk összeállításához. A csapatunk összeállítására már október 31. 16:00-tól lesz lehetőségünk, –fontos viszont kiemelni, hogy minden résztvevőnek rendelkeznie kell egy besorolt ranggal, és legalább 2-es Honor szintűnek kell lennie. Viszont, hogy a mi kétnapos tesztünknél mi lesz a menetrend, az jó kérdés; elképzelhető, hogy két darab 4 csapatos tábla indul majd.

A PBE tesztekből a Riot igen sokat tanult, számos hibát sikerült kiküszöbölniük és nagy reményekkel indítják útjára november 2-án a következő fordulót. Reméljük, hogy ezúttal sikerrel járnak, ez a mód ugyanis új magasságokba emeli a LoL-t az alacsonyabb rangú játékosok számára is.

Ti összekapjátok a csapatot erre a késő éjjeli fordulóra?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.