Ezeken az oldalakon találod a legjobb halloweeni akciókat!

Ezeken az oldalakon találod a legjobb halloweeni akciókat!

A legnagyobb kedvezményeket bizony keresni kell. Összeszedtük a legjobb online áruházakat, ahol lecsaphattok a halloweeni akciókra!

A halloweeni akciók már javában dübörögnek, de hol is találjátok meg a legjobb akciókat? Összeszedtünk azokat a hivatalos oldalakat, ahol a legjobb árakat találjátok és garantáltan nem vernek át titeket hamis kulcsokkal és plusz költségekkel!

Steam

Gaben nagyapó és a fantasztikus akciók valószínű már titeket is elcsábítottak. A legnagyobb forgalmat bonyolító online játékáruházban mindig pörögnek az akciók. A karácsonyi leárazásig érdemes várni minden évben, de a holnapig tartó Halloween Sale keretében is lecsaphattok egy-egy nagyobb leárazásra.

GoG

A retrójátékok gyűjtőoldala mára az egyik legnépszerűbb áruházzá vált a gamerek körében. A klasszikusok mellett a legújabb címeket is megtalálhatjátok az akciós listákon. Nem egyszer ingyenjátékkal is kedveskednek nekünk, érdemes folyamatosan figyelni az oldalt, hogy ne maradjatok le róluk.

Humble Bundle

Nem csak játékcsomagokkal támad a HB, hanem a hatalmas áruházi kínálatból is válogathatunk kedvünkre. Most három bundle-re is lecsaphattok, köztük a kihagyhatatlan WB Classic Games-re, közte a Middle Earth: Shadow of Mordorra, vagy a Batman: Arkhan Knightra.

Fanatical

A Bundle Stars utódja is főleg a csomagokra helyezi a hangsúlyt, de a nagyon események során az áruházukból is kiszórják az akciós játékokat. Az AAA szoftverek mellett, az indie programokban is bővelkedik az oldal.

GMG

Régebben kicsit kilógott a sorból a GreenManGaming oldala, mert kifejezetten drágán adták a játékokat. Mára azonban ők is belátták, hogy a minél nagyobb kedvezményekre repülnek rá a vásárlók, ezért kiváló ajánlatokkal készülnek nekünk minden nagyobb leárazás során.

Az biztos, hogy minél több helyről érdemes tájékozódni, ha a legjobb árakat keresitek. Mindenkinek van kedvenc áruháza, de az igazi gamerek az összes lehetséges forrásból gyűjtik a játékokat.

Ti miket vettetek eddig a halloweeni leárazások során?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



Üzlet - GPS-nyomkövetővel a család biztonságáért (x)

Mobiltelefonok, tabletek, okosórák - egyre több olyan eszköz jelenik meg, amely a számítástechnikát apró, mobil formában teszi elérhetővé, hogy aztán megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a mindennapi életünket.

Üzlet - Ezért vagyunk oda még felnőttként is a kisautókért (X)

A kisautók a gyerekek kedvenc játékai közé tartoznak. Azonban sok felnőtt szívében is különleges helyet foglalnak el. Sokan közülünk emlékeznek arra, hogy milyen örömmel játszottunk ezekkel a szépen kidolgozott játékokkal, és hogy mennyire büszkék voltunk a gyűjteményükre.