A mesterhármasok a hétvégén remek TOTW lapokat értek!

A mesterhármasok a hétvégén remek TOTW lapokat értek!

Két mesterhármas kiemeli a csatárduót a többiek közül. A spanyolok odatették magukat!

A legtöbben valószínüleg a Real Madrid újonnan szabott zakójáról beszél és Julen Lopetegui menesztéséről, –de azért valljuk be, hogy ez a hétvége azért többről szólt, hiszen az El Classico mellett is történt egy s más a labdarúgás világában, ami hétről hétről meghatározza a FIFA-t is. Íme a hetedik hét legjobbainak összeállítása, illetve akikre érdemes lehet odafigyelni:

Diego Godin - CB: Rég volt már, mikor Godint a hét legjobbjai köszönthettük. Az Atletico két gólja közül egyet magára vállalt és így kiérdemelte az IF lapot.

Marquinhos - CB: A PSG védője bizony alaposan kitett magáért és csapatáért, oroszlánrészt vállalt, hogy nyerjenek a Marseille ellen. 8/10-es értékelése szuper védőmunkáról árulkodik és nem utolsó sorban a fordulója legjobbja is lett.

Sadio Mane - LM: A Cardiff elleni 4-1-es siker alatt két gólt jegyzett a szenegál szélső, így Salah elől ellopta a helyet a hét kezdőjében.

Alexandre Pato - CM: Valamilyen oknál fogva kicsit visszavontabban játszott a hétvégén a Tianjin együttesében. A 6-2-es győzelemből tripla góllal vette ki a részét, így a brazil újra letette a névjegyét.

Pablo Sarabia - CAM: Kulcsszereplője volt a Sevilla 2-1-es győzelmének a Huesca ellen. A Marca három csillagot rajzol a neve mellé miután az ő dupljával tartották otthon a három pontot.

Iago Aspas - ST: Aspas triplája figyelemre méltó teljesítmény. Pláne úgy, hogy a péntek éjszakát egész reggelig a kórházban töltötte kislánya születése miatt, majd szombaton 18.30-tól pályára lépett csapata bajnokiján.

Luis Suarez - ST: Mesterhármast lőtt a királyi gárda ellen a föld egyik legnagyobb rangadóján. Azt hiszem ehhez nem sok kommentár szükségeltetik: a Barcelona Suarez vezetésével lefocizta és 5-1-re kiütötte hazai pályán a Real Madridot. 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!