A PUBG átlag játékosszáma bőven félmillió alá esett októberben!

A PUBG átlag játékosszáma bőven félmillió alá esett októberben!

A fejlesztők folyamatos ballépései miatt újabb 70 ezer játékos hagyta ott a PUBG-t. 

Annak ellenére, hogy a FIX PUBG kampánynak ma van az utolsó napja, a fejlesztők nem nagyon haladnak jól a programmal. Emiatt a játékosbázis már egy nyílt petíción gondolkodik, mivel semmilyen információt nem kaptunk a PUBG Corp-tól, hogy most akkor tartani akarják-e az ütemtervet, vagy csúsztatják. Nemrég összeszedtük nektek, milyen pontokban sikerült eredményt elérniük a cégnek; ha kíváncsiak vagytok rá, hogyan is áll a program, kattintsatok az alábbi cikkünkre!

Hogyan is áll a Fix PUBG, egy héttel a kampány vége előtt?

A PUBG optimalizációját elősegítő három hónapos terv vége előtt nem feltétlenül állnak jól a fejlesztők.

Nos, a fejlesztők nemtörődömsége a játékosbázisra is nagy hatással van, és a Steamcharts adatai alapján újabb 70 ezer felhasználó hagyta ott a PUBG-t októberben. Ahogyan az alábbi képen is láthatjátok, az utóbbi 30 napban fél millió alá csökkent az átlag játékosszám, a tendencia alapján pedig a jövő hónapban már 1 millió alá fog csökkenni a maximális felhasználók száma. 


Az adatok alapján, ha ilyen ütemben haladunk, valóban be fog jönni a pár héttel ezelőtti jóslatunk, miszerint a Steam legnépszerűbb játéka ismét a Dota 2 lesz. A tendencia megállításához egyébként komoly fejlesztésekre lenne szükség a PUBG Corp-tól, de az elmúlt pár hónap alapján nem hinném, hogy úrrá tudnának lenni a helyzeten. Természetesen a PUBG-t korai lenne temetni, de nagyon úgy tűnik, hogy a játékosbázis egyre inkább kezd elfordulni a csirkevacsora üldözésétől. 

Ti mit gondoltok egyébként, megállítható valahogy a játékosbázis csökkenése? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!