Gólkülönbség döntött a jubileumi MTK Pro Clubs kupa A csoportjában a továbbjutásról!

Az MTK Budapest megalapításának 130. évfordulóját az e-sport világában is igyekszik megünnepelni a klub, méghozzá egy FIFA19 Pro Clubs tornával.

A születésnapos klub bemutatkozására még várni kell, viszont az A csoport három együttese pénteken már meg is küzdött a továbbjutást érő helyekért.

Hat csapattal indult útjára a mini-torna, akiket két hármas csoportba sorsoltak a szervezők. Az "A" jelű trióba a DigiSport Honvéd, Puskás eSport, DVTK eSport, míg a "B"-be az UTE eSport, MTK Budapest eSport és DVSC eSport-grandcasino.hu hármas került.

November másodikán az A csoport küzdelmeit játszották le, a DigiSport kupát is megnyerő Honvéd ezen az estén is megállíthatatlan volt, míg a második helyért mondhatni nagy volt a harc, hiszen azzal, hogy a Puskás lőtt egy gólt a Honvéd ellen a gólkülönbség döntött a másik továbbjutást érő helyről.

A mérkőzések és a csoport végeredménye:

DVTK eSport - Puskás Akadémia eSport 0-0
DigiSport Honvéd - DVTK eSport 3-0
Puskás Akadémia eSport - DigiSport Honvéd 1-2

  1. DigiSport Honvéd 6pont
  2. Puskás eSport 1p
  3. DVTK eSport 1p

A másik csoport és az egyenes kieséses szakasz mérkőzéseit november 9-én, pénteken 20 órától lesz látható az esport1 facebook oldalán. A Honvéd a B csoport második, míg a B győztese a Puskással találkozik az elődöntőkben.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!