Magyar játékosnak is szurkolhatunk a 15 ezer dolláros kínai PUBG versenyen

Magyar játékosnak is szurkolhatunk a 15 ezer dolláros kínai PUBG versenyen

CS-ből már jól ismerhetitek, most pedig PUBG-ben is megmutathatja tudását, –ráadásul Shanghai-ban!

Nem rég érkezett a hír, miszerint a Zowie Divini Women's Invitational PUBG Tournament versenyén hazánkat rhcl fogja képviselni. A versenyről már egy ideje lehetett tudni, szabad regisztráción alapult, ezután pedig a szervezők választották ki a résztvevőket. Magyarországról Vácz "rchl" Anna Ráhel csomagolhat, ő képviseli majd az országot Shanghai-ban! 

A verseny december 13. és 16. között kerül megrendezésre, az összdíjazása pedig 15 ezer dollár, amiből 5 ezret az első helyezett vihet haza. Összesen 24 országból válogatták össze a résztvevőket, jelenleg 42 fő vesz részt az eseményen, de hamarosan ez 48-ra emelkedik, november 17 és 18-án ugyanis Kínában lesz egy kvalifikációs verseny, ahonnan 4 ember, Thaiföldről december 1-én pedig további 2 ember csatlakozik majd a mezőnyhöz.


Iratkozz fel az Esport1 Messenger Botra!

Gyorsan fel is kerestük, hogy megkérdezzük, hogy mire számít, mi lesz a versenyen, és hogy miként tervezi e-sport karrierjét.

A hazai CS:GO szférában már évek óta jelen vagy. Legutoljára az ICL48 versenyén is résztvettél. Emellett a PUBG-vel is sokat foglalkozol, most pedig meghívást kaptál a Zowie Divina PUBG versenyére. Mit jelent ez számodra?

"Nagyon régóta játszom a CS-vel, viszont a 2018-as év hatalmas mélyrepülés volt a számomra, talán ezért is mélyültem bele a PUBG-be jobban. Óriási öröm volt amikor DEv rám írt, hogy lenne-e kedvem menni. Természetesen gondolkodás nélkül igent mondtam. Nagyon hálás vagyok neki, és nagy megtiszteltetésnek érzem ezt az egészet!"

Mit gondolsz, miért pont téged választottak?

"Ez szerintem azért szerencse kérdése is, hogy engem választottak. De gondolom azért, mert engem találtak alkalmasnak a feladatra."

Melyik a jobb FPS, CS:GO vagy PUBG?

"Erre nem tudok válaszolni, 6 éves korom óta játszom CS-vel. Ez a játék mindig is a szívem csücske marad, viszont most nagyon élem a PUBG-t. Jelen pillanatban jobban szeretek PUBG-vel játszani!"

Van valami komolyabb terved a PUBG-vel? Szeretnél majd más versenyeken is részt venni?

"Megpróbálok minél több kapcsolatot kialakítani a versenyen és meglátjuk, hogy az után mi lesz!"

Melyik a kedvenc pályád? És miért pont Erangel?

"Igen, Erangel a kedvenc, talán azért mert ezt játszottuk elsőnek. Sajnos a versenyen viszont csak Sanhok lesz, ennek annyira nem örülök."

Sanhok ide vagy oda, –mi nagyon szurkolunk rchl-nek a kiváló szereplésért, és ha bármilyen fejlemény lesz, akkor első kézből fogunk hírt adni róla!

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!