Így készült a K/DA klip, folytatás is várható! - videó

Így készült a K/DA klip, folytatás is várható! - videó

A hatalmas sikerre való tekintettel valószínűleg lesz folytatása a K/DA kalandjainak!

 A Rise is elég nagy port kavart, én speciel elsőre beleszerettem, de a POP/STARS talán még nagyobbat szólhat idővel. A zene is és a videoklip is hatalmasat ütött már a VB döntőn is, ahol AR technológia segítségével a színpadon életre keltették Ahrit, Akalit, Evelynnt és Kai'Sat, hasonlóan a tavalyi sárkányhoz, ám ezúttal sokkal részletesebben. Ha esetleg valaki lemaradt volna az előadásról, alább pótolhatja!


A zenét összesen négyen adták elő, de ketten a G(I)-DLE-ből, Miyeon és Soyeon nem csak a zenéhez és a raphaz adták a hangjukat. A koreai zenekultúra egy picit más, mint az európai, ott szó szerint csinálják a bandákat és válogatott tagokból állnak össze, nem elég csak jól énekelni, megfelelő külső és kellő tánctudás is szükséges a legtöbb esetben. Nem volt ez máshogy a POP/STARS videoklip készítésénél, ahol a tánckoreográfiát nem a semmiből rántották elő a Riotosok, hanem a két énekes mozgásfelvevő szerelésben nyomták le a mozdulatokat.

Még az adáson kívül is bemutatták a tánclépéseket egy rövid videóban.

Itt pedig a Riot stúdiójában látjuk őket felvétel közben.

Ezeket a lépéseket használták fel a döntőn bemutatott AR parádén is, ami kellően látványosan volt és sokak szerint ez mentette meg a megnyitó becsületét, mivel a Rise előadása eléggé gyengécskére sikerült. A zene és a klip olyan mindössze 48 óra alatt több, mint 13 millió megtekintést generált, azóta pedig már 16 millió fölött jár. Sőt mi több, a K/DA csapat már a Spotify-ra is felkerült hivatalos bandaként, illetve a banda tagjaival készült interjú során az is kiderült, hogy várható még folytatás. A válasz a "Mi vár még a K/DA-ra?" kérdésre érkezett.

"Továbbra is utazni és zenét csinálni fogunk a rajongókért. Úgy gondolom, hogy a zenénk az önkifejezést ünnepli, a szeretetet, szépséget, barátságot és magabiztosságot. Ezt szeretnénk mindenkihez eljuttatni a világon."

Reméljük számíthatunk valami olyasmire, mint anno a Pentakill kapcsán, mely már két albumot is megélt és bár teljesen más stílus, az arra nyitottak a mai napig szeretik.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.