Megérkeztek a Suicide Squad skinek, ráadásul egy új jármű nyoma is felbukkant

Megérkeztek a Suicide Squad skinek, ráadásul egy új jármű nyoma is felbukkant

A PUBG Corp. egyre nagyobb hangsúlyt fektet a kozmetikai cuccokra. 

A PUBG Corp. nagyon rápörgött a Halloween-re; az elmúlt hét nem is szólt másról, mint a rémisztőbbnél rémisztőbb skinekről és kiegészítőkről. Amikor azt hittük volna, hogy a cég végzett, nemrég hivatalosan is bejelentették, hogy a DC képregényekből ismerős Joker és Harley Quinn saját skineket kap a játékon belül, –köszönhetően egy Suicide Squad-os crossovernek.

PUBG on Twitter

Ok, honey. It's me and you." Live on and play as two of your favorite Suicide Squad heroes, the Joker and Harley Quinn. Coming soon. https://t.co/NWZhXaPBMz

A Suicide Squad skinek érkezésére egyébként már több hete lehet számítani, köszönhetően a lelkes adatbányászoknak, akik nemrég újabb érdekességekre bukkantak a nagy munka közben. A fájlok között –kisebb meglepetésre– egy igencsak érdekes nyomra akadtak, amiből arra lehet következtetni, hogy a várhatóan Vikendi névre keresztelt havas pályán látszanak majd a lábnyomok a hóban, továbbá a PUBG Corp új járművet készül bemutatni nekünk majd. 

A fent látható nyom egyik jelenleg is használható jármű gumijára sem hasonlít, azonban ha kicsit belegondolunk, a PUBG indulása óta a játékban lévő teherautójáéra viszont igen. 

Természetesen korai lenne még tényként kezelni az infókat, azonban biztató jel, hogy az adatok között egy páncélozott platót is találtak. 

Első nekifutásra kicsit meredek lehet a teherautó ötlete, viszont a szintén battle royale műfaját erősítő Call of Duty: Black Ops 4 Blackout módjában van ilyen jármű, ráadásul igencsak hasznos tud lenni, mivel a platójáról három játékos is tud lőni mozgás közben. 

Szerintetek egy teherautónak lenne helye a PUBG-ben?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!