A K/DA után mintha elfogyott volna a kreativitás; íme a pizsamás skinek

A K/DA után mintha elfogyott volna a kreativitás; íme a pizsamás skinek

Egyes skineket átdolgoztak, mások mondhatni teljesen újak, –de a fogadtatásuk egyáltalán nem olyan, mint a K/DA-nak.

A tegnapi napot igen vegyes érzelmekkel zárhatta a League of Legends közössége. Három –eddig még sosem látott– kinézettel rukkoltak elő a Riot Games emberei, azonban öt olyan is felkerült ezeken kívül az "újdonságok" listájára, ami sokaknál kiverte a biztosítékot. A három előbb emlegetett hősgúnya mondhatni koronája a Legendás Hold és Napfogyatkozás Leona, akinek rövidke videója valószínűleg rengeteg támogató játékos szívét melengette meg. Rajta kívül a hamarosan megújuló Lissandra zsebelhetett be magának egy rózsaszirmokkal teli kinézetet, illetve végre-valahára Camille is kapott egy új hősgúnyát.

Na de akkor mégis mi a probléma? Nos, a Riot Games úgy döntött, hogy felturbózza a nagy sikernek örvendő Csillagőrző kinézeteket, amelyek közül ötöt (Lux, Ezreal, Miss Fortune, Soraka, Lulu) átalakítottak és 1350 RP-ért árulnak majd. Ez pedig sokaknak azért esett rosszul, mert az ár maradt, de akkora változtatásokat mégsem eszközöltek a fejlesztők az egyes kinézeteknél. De ne is húzzuk tovább az időt, lessük meg közelebbről az újdonságokat, amelyeket a 8.23-as PBE frissítésben lehet majd először kipróbálni!

Hold és Napfogyatkozás Leona, Coven Lissandra és Camille

A fejlesztők hosszú tanakodás után úgy döntöttek, hogy a következő legendás kinézet tematikáját –amelyet Leona zsebelhetett be magának– a hold és a napfogyatkozás köré építik fel. Mivel pedig mind a Napfogyatkozás mind pedig a Holdfogyatkozás típusa jól sikerült Leonának, a fejlesztők úgy gondolták, hogy inkább mindkettőt beteszik a játékba. Leona két verziója hasonlóképpen épül fel, azaz az alapmodell mondhatni ugyanaz, viszont az effekteket, a hangokat, a színeket és a karakter visszateleportálását eltérőre tervezték a fejlesztők, hogy azért legyen benne egy kis egyediség is. A két kinézet külön lesz kapható (remélhetőleg egy csomagot is összeállítanak majd számunkra a Riot emberei), azonban azok a játékosok, akik az egyiket már megvették, a másikhoz 30% kedvezménnyel juthatnak majd hozzá. Összességében azonban még így is egy kicsit rablásnak tűnik az egész.

Pizsama party őrzők


Most pedig jöjjenek azok a kinézetek, amik mondhatni egy egész háborút robbantottak ki tegnap este. A Pajama Guardians-ek, akikhez Lux, Ezreal, Miss Fortune, Soraka és Lulu tartoznak az eredeti Star Guardian kinézetek mintájára jöttek létre. A Riot emberei megpróbálták a rengeteg rajongói fan art-ot kicsit belevonni az Idézők Szurdokának világába és így születtek meg végső soron ezek a kinézetek. A problémát sokak számára az jelenti, hogy az eddigi képek, videók alapján nagyon hasonlítanak az eredeti Star Guardian-ekre, esetleg néhol megfigyelhető egy-két változtatás.
Azonban az áruk még így is 1350 RP-re rúg majd. De a Riot szeretne kedveskedni azoknak, akik már egy eredeti Star Guardian kinézet tulajdonosai, ugyanis ezek a bátor rajongók 30% kedvezményt kapnak arra a Pajama kinézetre, amelynek eredetijét birtokolják. De ez a folyamat fordítva is működik majd, ha először mondjuk egy Pajama Lux-ot szerzel be magadnak, de az eredeti Star Guardian Lux is megtetszik mindeközben, akkor azt 30% kedvezménnyel zsebelheted majd be a boltban! 

A skineket az alábbi galériában tekintheted meg egyesével.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Galéria

Kövess Minket!



League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.