Lissandra jégszobrai bugosak Mordekaiserrel együtt - videó

Lissandra jégszobrai bugosak Mordekaiserrel együtt - videó

Tegnap megjelent az új Lissandra passzív. Szerencsére még csak PBE-n, mert gondok azért akadnak vele.

Fantasztikus időszak érkezett a Lissandra mainek számára: PBE-n már most elérhető, az élő szerverekre pedig, ha minden jól megy már a 8.23-as frissítéssel bekerül az új passzív. Nagyon előrerohanni azonban nem érdemes, jelenleg ugyanis még akad pár hiba a programkódban a jégszobrok kapcsán.

Ha valaki esetleg lemaradt volna az újdonságról, röviden tömören a passzív kicsit hasonlít Jhinéhez. Ha valaki meghal, annak a helyén a virág helyett egy jégszobor jelenik meg, amit Lissandra nem tud irányítani. A különbség annyi, hogy ezek a  jégszobrok mozognak négy másodpercig és a közelükben álló ellenfeleket 25%-kal lassítják, négy másodperc elteltével pedig felrobbannak és mágikus sebzést okoznak.

Az első olvasásra és első ránézésre is kifejezetten mókásnak tűnik, sokkal izgalmasabb, mint a mostani "X másodpercenként kapsz egy ingyen varázslatot". A gyakorlat azonban még ennél is mókásabb: Sion képes meghalni és feltámadni, majd még egyszer feltámadni zombiként és meghalni, Kog'Maw kétszer robban fel, –és ehhez hasonló nyalánkságok. Természetesen Vandiril azonnal kapott a lehetőségen és kipróbált mindent, ami az eszébe jutott.

Úgy tűnik, hogy a passzívot sikerült úgy megalkotni, hogy csak akkor kapcsoljon be, ha a hős tényleg meghalt, –tehát Karthus passzívja lejár, Aniviának nincs tojása, Sion is egyszer már meghalt. Akkor mégis hogyan történhetnek az előbbi esetek? A kulcs nem meglepő módon a továbbra is botrányos állapotban lévő és "milliónyi" buggal rendelkező Mordekaiser. Ki más?

Mivel a két hatás valahol hasonló, így mindkettő életbe lép egyszerre; tehát Sion feltámad zombiként, de jégszoborként is, és szellemként is valahogy megjelenik. Először például Mordekaiser és Lissandra kicsintálták Siont. Először a szellem jelent meg, ami harcolt a zombi Sion ellen, majd mikor a zombi Sion meghalt, megjelent a jégszobor is. A hatás azonban még ebben a formában sem állandó, volt hogy a szellem egész egyszerűen eltűnt.

Az már más kérdés, hogy most akkor hol is van a hiba, –Lissandrában vagy Mordeban–, de ismerve kettejük történetét, jó eséllyel utóbbinál lesz a gond.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!