Saját alkalmazás boltot kapnak a streamerek

A Streamlabs az OBS-hez készített app store-t, ami kifejezetten a streamerek számára készült.

Twitch, Youtube, Facebook, Smashcast, Panda TV, Douyu. A televíziós műsorok helyett a gamerek számára a streaming lett az új szórakoztató tartalom, ami elé odaülhetnek akár órák hosszára is és nézhetik, hogy a kedvenc streamerük épp League of Legendsben feedel Yasuoval supportként, vagy Fortnite-ban szerez 25 solo killt egy meccsen. Nemrég jelentette be a Streamlabs, hogy saját applikáció áruházat fejleszt, ami kizárólag a streamereket célozza meg. Nézzük a részleteket!

A Streamlabs saját streamer programja –az OBS– egyszerűen kezelhető és nagyon jól testreszabható. A Twitch platformjával minden tekintetben kompatibilis, ezért főleg azok örülhetnek, akik ezt a felületet használják, hogy szórakoztassák a nézőiket, –és természetesen önmagukat is. Hogy még nagyobb nyomatékot adjanak, 1 millió dolláros alapot hoztak létre, hogy az appok fejlesztőit bátorítsák arra, hogy minél több minőségi OBS-re készült alkalmazással lássák el a felhasználókat.

Egyelőre kizárólag meghívásos rendszerben lehet elérni és megvásárolni a szolgáltatásokat, de hamarosan ezek a korlátok eltűnnek és bárki beszerezheti a legmenőbb kiegészítőket, amivel feldobhatja a csatornáját. Addig lehet irigykedni azokra, akiket meghívtak az online áruházba, mert ők 15 dolláros egyszeri ajándékot is kaptak, amit elkölthetnek a jelenleg még elég szegényes kínálatra.

  • 3D-s grafikák az overlayekhez és alertekhez
  • Royalty free zenék
  • Interaktív show
  • Rengeteg overlay
  • Multi-casting egy gombnyomásra (Twitch/Mixer/Youtube)
  • Szavazások, nyereményjátékok, kvízek készítése
  • Statisztika-ablakok és chatbot Fortnite-hoz
  • és egyéb hasznos kiegészítők...

Folyamatosan érkeznek majd az újabb és újabb tartalmak, november végére ígérik az első nagyobb bővítést. A streaming és a streamerek nem csak hardver fronton kaphatnak tehát még több támogatást, hanem szoftveresen is igyekeznek a legnagyobb cégek segíteni őket.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!



Üzlet - Ezért vagyunk oda még felnőttként is a kisautókért (X)

A kisautók a gyerekek kedvenc játékai közé tartoznak. Azonban sok felnőtt szívében is különleges helyet foglalnak el. Sokan közülünk emlékeznek arra, hogy milyen örömmel játszottunk ezekkel a szépen kidolgozott játékokkal, és hogy mennyire büszkék voltunk a gyűjteményükre.

Üzlet - Ismerjük meg a fő burgonyafajtákat!

Talán nem túlzunk, amikor azt mondjuk, hogy a burgonya az egyik legfontosabb növényünk, főként azért, mert rendkívül sokféleképpen lehet felhasználni. Alkalmas emberi fogyasztásra, fontos nyersanyaga az élelmiszer- és a gyógyszeriparnak.