A FIFA19 egyik legrosszabb lap tulaját a játék miatt cukkolják a csapattársai!

A FIFA19 egyik legrosszabb lap tulaját a játék miatt cukkolják a csapattársai!

Milyen lehet az egyik legrosszabb kártya névadójának lenni? Nos, erről a "megtiszteltetésről" mesélt az Oxford United játékosa, Shandon Baptiste.

Minden igazi FIFA fanatikus létrehozta már saját maga virtuális verzióját a játékban, hogy a legnagyobbak ellen bebizonyítsa ő is van olyan jó, –sőt, jobb is náluk.

No de milyen érzés lehet tényleg szerepelni a játékba?

A DreamTeam készített az Oxford United 20 éves középpályásával, Shandon Baptiste-el interjút, aki másodszor szerepel a FIFA-sorozatban, és hivatalosan is az egyik legrosszabb lap tulajdonosa. A 47-es értékelésű kártyákból mindössze 14 darab van a játékban.

2015-ben igazolt a Reading utánpótlás együttesétől a harmadosztályú Oxford Unitedhez, és a tavalyit követően idén is bekerült a játékba. A csapat értékeléseit elnézve, mindegyik társa jobb nála, ami nem kecsegtet sok jóval számára.

"Nem fogok hazudni, a fiúk rengetegszer csesztettek, amikor először kijöttek a Ratingek" - kezdte mondandóját Baptiste Dream Teamnek.

"Sokan közülük 50 és 55 közötti értékelést kaptak, de én csak 47-es vagyok. Lehet azért történt ez, mert csak nem rég kerültem fel az első csapatba és ezért a tavalyi érték maradt rajtam. Remélhetőleg a következő frissítésekben vagy az új játékban majd feljebb megy ez a mutató, mert a fiatalabb játékosok a klubnál sokszor beszólogatnak és cukkolnak vele."


Baptiste csapattársai a játékban

A 20 éves futballista egyébként hűséges FIFA játékos, hiszen minden évben megvásárolja a játékot. Ez a második év, mikor már ő is szerepel a kedvenc szoftverében, és zsinórban kapott másodszor is 47-es Ratinget.

"Tavaly is bekerültem, és akkor is ugyanez a minősítésem volt. Minden alkalommal, amikor elkezdem a karrier módot, mindig a karakteremmel játszom, –de az igazság az, hogy kevés lehetőség rejlik bennem a játék szerint. Mindig az Oxfordot választottam, de hiába értem el a Premier League-et, mindössze 2 plusz pontot szereztem, így lettem 49-es. A League One-tól a PL-ig küzdöttem fel magam és a klubom, és csupán két extra Ratinget szereztem...!"

Baptiste arra is törekszik, hogy javuljon a játékban a minősítése, de elismeri, hogy jelenlegi korlátai miatt nehezen tud versenyezni a magasabb rangú játékosokkal.

"Sajnos nagyon sok játékos lefut és jóval erősebb nálam, így hiába irányítom magamat, nagyon nehéz dolgom van. Ez eléggé frusztráló, és nehéz a saját bőrömben teljesíteni, de remélhetőleg egy nap magasabb pontszámot kaphatok."

Abszolút kitart a játékban az Oxford mellett, viszont megkérdezték tőle, hogy ha egy nap egy másik klubbal tolja majd, melyik csapattársát igazolná le.

"Rob Hall. Nem kétséges. Szeretem a gyors játékosokat, és a tempója őrült módon 89 körüli. Ami még poén, hogy valamilyen oknál fogva a Pace a legjobb tulajdonságom a játékban, pedig nem hiszem, hogy olyan fürge lennék."

Hall’s pace is a real asset

Egyébként szeptemberben az Oxford pont a Manchester City ellen lépett pályára az Angol Ligakupában. Igaz, hogy kikaptak 3-0-ára, –de Baptiste csapata egyik legjobbja volt azon az estén. Szóval nem reménytelen, hogy a fiatal játékos egy nap sokkal magasabb értéket is kaphat a játékban, de előbb a pályán kell majd bizonyítania.


Itt éppen a City támadóját, Gabriel Jesus-t igyekezett szerelni.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!