7 RP kellett egy K/DA skinre, rajzolni nem tud, ezért táncolt - videó

7 RP kellett egy K/DA skinre, rajzolni nem tud, ezért táncolt - videó

A rajzolás lehetősége mindig is ott volt, de akadnak olyanok, akik másban jók. Ők se maradhatnak ki a jóbol.

A LoL kliensén belül meghatározott mennyiségű RP-t tudunk venni, van 450, 975, 1775, 2600, 5300 és végül 10700 RP-s csomag.

Mivel a skinek ára nagyon változó és nem csak azt tudunk venni belőle, így gyakran előfordulhat, hogy egy-két vásárlás után pont úgy állunk, hogy a következőhöz mindössze pár RP hiányozna, ezért nem akarunk eggyel nagyobb csomagot venni. Ilyen eshetőségekre van a Riotnak egy olyan különleges ajánlata, hogy pár RP-vel megajándékoz, ha küldünk nekik valami szépet cserébe. Ez rendszerit egy-egy rajz szokott lenni, ám a világon nem mindenki tud feltétlenül rajzolni. 

Így volt ezzel a dologgal egy játékos is, aki egy K/DA skint szeretett volna venni, ám a vásárláshoz hiányzott még 7 RP. Ezért felkereste a Riot supportját és kérvényezte a 7 RP-t, ám rajzolás helyett ő egy K/DA táncvideót küldött.

Egy kisebb helyiségben fogta magát és felvette a K/DA videóból ismert mozdulatokat, amik egyébként egész jól sikerültek, bár nem vagyok táncszakértő. A Riot support kollégának nagyon tetszett a mutatvány és természetesen kérdés nélkül megadta a 7 RP-t. Sőt, még azt is hozzátette, hogy soha életében nem látott még senkit, aki ennyire keményen megdolgozott volna 7 RP-ért, úgyhogy a siker teljes volt. A videó a redditre is felkerült pár napja és azóta több mint 50 ezren nézték meg.

Ha esetleg ti lennétek ilyen helyzetben, hogy valamihez kell pár RP, de nem tudtok rajzolni és még nem éltetek ezzel az egyszeri lehetőséggel, akkor sem kell csüggedni. Mint látható, bármilyen művészeti alkotás beküldhető, csak kötődjön valahogyan a League of Legends-hez.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!