Folyadékhűtés és RGB pulzálás: Aorus RTX 2080 Xtreme WaterForce videokártya

Folyadékhűtés és RGB pulzálás: Aorus RTX 2080 Xtreme WaterForce videokártya

Színkavalkáddal és folyadékhűtéssel szerelték fel az Aorus RTX 2080 Xtreme WindForce GPU-ját. Mit tud ez a bestia?

Az RTX 2080-as videokártya árcédulájának láttán még a komoly gamerek is hátrahőkölhetnek, hiába a brutális teljesítmény. Az Aourus RTX 2080 (és a 2080 Ti) Xtreme WindForce modelljei egyedi hibrid hűtést és RGB elemeket kaptak, amik kiemelik őket a vetélytársak sűrű mezőnyéből. A specifikációk és a dizájn alapján minden játékos PC-jében helye lenne ennek a GPU-nak, de az összeg, amit le kéne tenni érte az asztalra, eltántoríthatja a legtöbb PC-s felhasználót. Nézzük meg, hogy mit tud ez a csúcskategóriás videokártya!

chat

Specifikációk

A színpompás külső mögött hatalmas erő lakozik. A 14140 Mhz-en pörgő memória és a GPU 1890 MHz-es órajele a túlhajtásnak az eredménye. A kártya hátulján három Display portot, három HDMI csatlakozót és egy USB-C bemenetet is találunk. Hogy mindezt ki tudjuk hajtani két darab 8-pines csatlakozón kell az energiát biztosítani az RTX 2080-asnak. A hibrid hűtésben szerepet kapnak az RGB színekben pompázó ventilátorok, és emellett az egész kártyát befedő folyadékblokk is segíthet, hogy ne melegedjen túl a legnagyobb terhelés mellett sem a GPU.

Az RTX 2080 jelenleg 4K-ra a legideálisabb kártya a gamerek számára, de ezért mélyen a zsebünkbe kell nyúlni. Várhatóan 1800 dollárt kell annak kicsengetni, aki szeretne beszerezni egy saját példányt az Aorus egyedi hardveréből. Ez átszámolva több, mint félmilliós ráfordítást jelent, amit csak nagyon kevesen engedhetnek meg maguknak.

A különböző játékokban az FPS számokat alig lehet kordában tartani; hiába 4K-s felbontáson, ultra beállításon hajtják ki a maximumot az Aorus RTX 2080 és 2080 Ti kártyájából.

Nektek tetszik ez a változata az RTX 2080-nak?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!