Változnak a betöltő keretek, jövőre eltűnik az előző évi eredményünk!

Változnak a betöltő keretek, jövőre eltűnik az előző évi eredményünk!

Eddig minden évben az előző évi rangsorolt eredményünkkel tudtunk villogni a betöltés alatt; ez jövőre eltűnik.

A Riot Games egy új funkcióval érkezik jövőre, ami a rangsorolt titulusunkat és a keretet illeti. Minden eddigi évben az előző évi eredményünket viseltük, azon nem tudtunk változtatni, maximum egy évvel később. Jövőre ez teljesen megváltozik: az előző évi eredmények nagyrészt eltűnnek, pontosabban más veszi át a helyét.

Többen panaszkodtak már mostanában, hogy ez így nem lesz jó, mi történik majd az idei rangunkkal és azt senki nem fogja látni. Nos, ezeket a változtatásokat már először áprilisban pedzegették, illetve augusztusban is bőven volt róla szó, amikor először vethettünk egy komolyabb pillantást a jövő évi rendszerre. 

Ugyan személyes vélemény, de én támogatom azt, hogy a keret igenis az aktuális rangunkat mutassa betöltéskor. Azok az emberek, akikkel rankeden találkozunk, valószínűleg egyszeri csapattársak lesznek, hacsak nem vagyunk már nagyon magas szinten, ahol gyakoribb az ismétlődés, lévén kevesebben vannak. Ha valakivel egyszer találkozunk és épp a promo meccsünkért küzdünk, szerintem senkit nem fog érdekelni, hogy mit csinált tavaly. Lehet, hogy ott van a plat keret körülötte, de közben meg idén fél éve nem játszott. Azt fogjuk hinni, hogy van egy jó csapattársunk, de közben meg pont az ellenkezője lesz.

Az aktuális keretekkel viszont pontosan látni fogjuk, hogy ki éppen hol áll, hány silver, vagy hány gold, esetleg hány bronzos van az adott meccsünkben. Akiknél meg számít, hogy mit is értünk el tavaly, azok a barátaink, akik bármikor ránézhetnek a profilunkra, illetve már a lobbyban is látszódni fog a tavalyi eredmény, valahogy így: a keretünk az aktuális lesz, amíg meccsre várunk, mi a zászlónkat alul a tavalyi eredményünk fogja ékesíteni.





Ez az új rendszer jobban ösztönözni fog arra, hogy az egész szezon alatt próbálkozzunk és ne csak év végén, hiszen nem "bújhatunk" az előző évi rangunk mögé. Ráadásul három részre lesz felbontva a szezon, tehát mindvégig érdemes lesz odafigyelni a rangsorolt meccsekre. Ha nem tetszik a keretünk, bármikor tehetünk érte; nem kell egy teljes évet várni arra, hogy ezen változtassunk.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.