A nagy magyar felmérés: ki milyen rangban végzett idén? - szavazás

A nagy magyar felmérés: ki milyen rangban végzett idén? - szavazás

November 12-én véget ért a rangsorolt szezon; keressük, hogy mi a magyar átlag!

Egy igazán kacifántos szezonon vagyunk túl idén. A mostani évben tényleg majdnem mindent láthattunk. Átalakult teljesen a dzsungel és a tankok nagyrészt eltűntek. Összesen 5 reworköt kaptuk, amik mind-mind feltűntek a profi meccseken is és befolyásolták a legtöbb ösvényt. Még mindig két új kiadott karakternél tartunk, –azonban az már biztos, hogy idén kapunk egy harmadikat. Pár hétre eltűntek szinte teljesen a lövészek a 8.11-es patch után, összeomlott majd minden alkalommal a Clash, és valószínűleg a legizgalmasabb VB-n vagyunk túl.

Mindeközben persze a mindennapjaink továbbra is a saját életünk –és azon belül is a solo queue–  körül forgott. November 12-én azonban a bizonyítás időszaka véget ért és a rangunkon már nem igazán tudunk szépíteni. A preseason során ettől függetlenül még lehet majd rankedezni, de ezzel maximum az MMR-ünket tudjuk szépíteni; az év végi jutalmak szempontjából a tegnap elért eredmény lesz a mérvadó. 

Arra vagyunk kíváncsiak, hogy mi magyarok hol zártuk a szezont: ezért hoztunk nektek egy kérdőívet, ahol mindenkinek a saját becsületére van bízva, hogy őszintén válaszoljon. A kapott válaszokból kialakuló eredményt természetesen nem tartjuk meg magunknak, de hogy tiszta képet kapjunk, érdemes minél többen válaszolni, –így ha valakihez nem jutna el magától, juttassátok el hozzá ezt a kérdőívet!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



League of Legends - Vizicsacsi volt midese nyerte az EMEA Masters-t

Letarolta az EMEA Masters teljes mezőnyét Tristan Schrage és az Eintracht Spandau. A német alakulat midesét a League of Legends közösség valószínűleg inkább a játékos nevén ismeri, ő ugyanis nem más, mint PowerOfEvil, Vizicsacsi egykori középső ösvényese.