Silva és Cavani a top, de rajtuk kívül is van remek kártya a felhozatalban!

Az olasz és a francia bajnokságtól eltekintve nem olyan egyértelmű a többi topliga első helyének a sorsa. Nagy meccseket követően lett néhány érdekes kártya az eheti legjobbak között.

Egy újabb válogatott szünet közeleg, viszont ez lesz az utolsó az esztendőben. Nem csak a nemzeti csapatoknak fontos azonban az év vége, hiszen a klubcsapatok is lassan a szezon feléhez közelednek és az átigazolási időszak is a kertek alatt.

Az elmúlt hétvégén a Premier Leagueben a Manchester City, Liverpool és a Chelsea továbbra is veretlen maradt, sőt a manchesteri derbit a kékek 3-1-re nyerték, így a United a 8. helyre csúszott vissza a táblázaton.

Spanyolországban az elmúlt két évet tekintve a Barcelona először bukott hazai pályán három pontot a bajnokságban, nem kis meglepetésre a Real Betis fektette a katalánokat két vállra (4:3). A Bundesligában a Borussia Dortmund 4 pontosra növelte előnyét a második Mönchengladbach előtt, és 7-re a hétvégén a derbin 3-2-re legyőzött Bayern Münchennel szemben.

Az olasz, illetve francia első osztály sokkal egyértelműbbnek tűnik, hiszen a Juventus AC Milan ellen 2-0-ára megnyert mérkőzésével 6 pontos vezetést jelent, míg a PSG a Monacot verte laposra (4-0) és ezzel továbbra is száz százalékos 13 mérkőzést követően.

Szóval egy ilyen rangadókkal teli fordulót követően kik is kerültek a kilencedik Team of the Week-be?

Az eheti TOTW lapjait este 7 órától nyithatjátok a csomagokból.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!