Így fog kinézni a frissített KDA Akali, íme a neon verzió - videó

Így fog kinézni a frissített KDA Akali, íme a neon verzió - videó

Nem kell már sokat várni a frissített KDA Akali kinézetre, videón is látható már az új verzió!

Elmondhatjuk, hogy hatalmas sikert ért el a K/DA első száma, a POP/STARS és minden bizonnyal a kinézetek is hozni fognak a konyhára. Jómagam akkor gyengültem el, mikor megtudtam, hogy a neon verziót is ráteszik az Akalira, amit a videóban is láthatunk. Persze mindenki örült neki, ez valahogy hiányzott még és a füstfelhő ideje alatt szinte adta magát, hogy neon színekben kellene pompáznia. Meg is jött az új skinbemutató videó, melyet alább találtok.

Időközben megjött a decemberben tartandó All-Star gála loginje is.

Az újonnan bemutatott Coven Camille chromáit is megcsodálhatjuk pár újítással.


Játékegyensúly terén nem sok minden történt, Taliyah az egyetlen érintett karakter, akit megint csak buffolnak a korábbiak után. Nem elég, hogy levitték a Q (Threaded Volley) CD-jét, most még a manaköltséget is csökkentik rajta, minden szinte 10-zel. Így lesz 60/70/80/90/100 helyett 50/60/70/80/90, első szinten 7 másodperces CD-vel.

Megint módosítják a Dark Harvestet, a Riot egyszerűen nem tud dűlőre jutni ezzel a rúnával. A sebzése 50-80 lesz alapból, amihez jön 8 sebzés lelkenként, illetve 0,25 bónusz AD + 0,15 AP. Ami még újdonság, hogy a kiiktatás nem reseteli teljesen a CD-t, helyette 1,5 másodpercre csökkenti azt a 45-ről.

Ami még újdonság, hogy a statjainkat mutató részeket szeretné kicsit letisztázni és átláthatóbbá tenni a Riot, színesebbek lesznek a mutató, így könnyebb elkülöníteni majd őket.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!