Maxime Lopez ikonikus kezdője ütős, de Lucas Perez csapata sem kutya

Maxime Lopez ikonikus kezdője ütős, de Lucas Perez csapata sem kutya

Időről időre belefutnak a játékosok a profi labdarúgókba, akik szintén imádják a FIFA világát. A kérdés csak az, hogy tényleg ők játszanak-e, vagy csak valamelyik hozzátartozójuk.

Néha feltűnnek a neten olyanok, akik arról számolnak be, hogy nagyobb nevű futballisták ellen volt szerencséjük játszani. Az nem titok, hogy rengeteg labdarúgó szereti nyúzni a FIFA-t, és bizony vannak olyanok is, akik a FUT-ban találják meg a számításaikat. Ilyenkor azt hiszem nem kell csodálkozni a brutális kezdőkön, –bár sokszor megkérdőjelezik a tudásukat hiszen vannak furán összerakott együttesek is.

A Pro Player kártyákról tudni kell –zöldes lapok–, hogy az EA Sports a azoknak a professzionális labdarúgó-játékosoknak küldi el, akik FUT 19-et játszanak. Ezek teljesen egyediek és nem lehet eladni vagy megvásárolni sem őket, sőt semelyik pakliban sem találhatóak meg. Ha ilyen lappal rendelkező csapat ellen játszik valaki, akkor valószínűleg a valódi futballista ellen volt szerencséje tolni (esetleg valamelyik hozzátartozója építgette az együttest).

A közösség most két ilyen játékos csapatát pakolta fel Redditre. Maxime Lopez az Olympique de Marseille 20 éves középpályása, aki úgy tűnik rajong az ikonokért:

A 30 éves spanyol, Lucas Perez idén igazolt a West Ham Unitedhez, ahol eddig négyszer lépett pályára de gólt még nem szerzett. Ezen a FIFA-ban is javítani, hiszen ő csapatának az éke:

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!