A Román Labdarúgó Szövetség saját FIFA19 válogatottat hoz létre!

A Román Labdarúgó Szövetség saját FIFA19 válogatottat hoz létre!

Az ország legjobbjait maga az RLSZ támogatja a jövőben.

Románia is komolyabban gondolja az e-sportokban való részvételt; mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy az ország legjobb FIFA játékosai a Bucharest Gaming Week-en mutathatják tudásuk legjavát. A december 8-9. között rendezett esemény megszervezésében azonban a Román Labdarúgó Szövetség is részt vesz.

Képtalálat a következőre: „bucharest game week 2018”

A rendezvényen 16 induló kap lehetőséget a Romexpo létesítményben, –célja pedig, hogy megtalálják az ország legjobb játékosait. Közülök az első 4 helyezettet kiválasztják a Román Nemzeti Válogatottba. Ez az jelenti számukra, hogy onnantól kezdve az RLSZ támogatásával vehetnek részt a további FIFA tornákon és a hazájukat képviselhetik. Sőt, időnként más FIFA nemzeti együttesekkel is játszanak majd barátságos mérkőzéseket.

Képtalálat a következőre: „romexpo”
Romexpo: Acasa

Ez azt sejteti, hogy a jövőben több ország válogatottját is bejelentheti majd és a világbajnoksághoz hasonló versenyformátum is akár megvalósulhat a FIFA berkein belül. Ez egyelőre azonban még nem hivatalos és kérdés, hogy az EA-nek milyen tervei vannak ezzel kapcsolatban.

Továbbá a Bucharest Gaming Week FIFA versenyén a Román Labdarúgó Szövetség számos díjat is kioszt a jelen lévőek között, és számos virtuális labdarúgó bemutatót is szervez.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!