Megjelent a G2 Esports és az AOC első közösen fejlesztett monitora

Megjelent a G2 Esports és az AOC első közösen fejlesztett monitora

Az AOC G2590PX-G2 monitor az első terméke a G2 Esports és az AOC vállalat közös projektjének. Mutatjuk a részleteket!

A G2 Esports csapat világhírű több e-sportban is, ezért nem véletlen, hogy a hardverpiacon is találkozhatunk a nevükkel. Az AOC monitorgyártó cég piacra dobta az első G2-val közösen fejlesztett monitorját, a AOC G2590PX G2 Esports Signature Editiont, ami sepciálisan a gamerek számára készült. Nézzük meg, hogy mit tud a kicsike!

Richard „Shox” Papillon, a G2 CS:GO csapatának tagja elégedetten pózolhat az AOC termékével, mert kiváló adottságokkal rendelkezik a monitor. 24,5 colos képátlójával és Full HD felbontásával nem akar sokat markolni, de ennél többre nincs is szükség néhány headshot kiosztásához. A 144 Hz-es képfrissítés manapság már kötelező minden FPS játéknál, ezért az AOC sem adta alább. A TN panel és az 1 ms-es válaszidő, mind a játékosok javát szolgálja, ehhez még egy FreeSync támogatást is hozzácsaptak, –vagyis az AMD videokártyával rendelkezők örülhetnek leginkább. Az árával sem szálltak el, ezért az egyedi darabért nagyjából 115.000 forintot kell letenni az asztalra, és már a miénk is lehet az AOC különleges hardvere.

Carlos „ocelote” Rodriguez az ex-LoL játékos és a berlini G2 csapat megalapítója izgatottan tekint a jövőbe, mivel nem ez a monitor az utolsó, amit közösen készítettek a tajvani monitorgyártó vállalattal.

Szerencsére Magyarországon is könnyedén megszerezhető a termék, elég csak ellátogatni a G2 hivatalos online boltjába, vagy az Alza webáruházba is.

Nektek, hogy tetszik a világ első G2 Special Edition monitorja?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!