Hamarosan újult erővel tér vissza a Nexus Blitz!

Hamarosan újult erővel tér vissza a Nexus Blitz!

Nemsokára a Nexus Blitz még egy próbakörre a PBE szerverre érkezik!

  • Tegnap este megérkezett a szokásos Meddler beszámoló, ami –nem meglepő módon– most teljes egészében a Nexus Blitz körül forog. A jövő héten (8.24-es frissítésben) PBE-re visszatérő Blitz, Meddler reményei szerint most már több játékosnak fog megfelelni. A pályát teljesen átalakították, amelyről a Riot embere több képet is közölt, majd feltette a költői kérdést: most már megfelel mindenkinek?

Az új bázis most már sokkal letisztultabbnak és kidolgozottabbnak tűnik.Itt van a legújabb frissítés: az új mini jungle az ösvények között lesz megtalálható.A sétáló Nexus is új modellt kapott.Egy eddig nem látott esemény: a játékosok 2v2-ben és 1v1-ben mérhetik össze tudásukat, amíg a többiek figyelnek. Új esemény utáni jutalom: a Poro Király segít tolni az ösvényt. Még egy újdonág: a csata szánkó. Ebbe a szánkóba az egész csapatod bepattanhat, annyira nagy térfogattal rendelkezik. Úgy kell iránytani, mint egy Sion végső képességet, –és ha beleütközik valamibe, akkor AOE sebzést oszt, illetve a benne tartózkodókat egy kisebb körben szétszórja.

Nektek hogy tetszenek a változtatások? Szerintünk nagyon jó irányba haladnak!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.