A Seria A top góllövője a FIFA-ban nézett utána új csapattársainak

A Seria A top góllövője a FIFA-ban nézett utána új csapattársainak

Krzysztof Piatek remekül beilleszkedett Olaszországban a Serie A-ban, hiszen amióta csatlakozott a Genoahoz szárnyal a góllövés tekintetében.

Miután a nyáron távozott a KS Cracovia-tól és csatlakozott az olasz középcsapathoz, Piatek kilenc alkalommal vette be ellenfelei kapuját a Seria A-ban, és jelenleg ő vezeti a góllövő listát Ciro Immobile és Cristiano Ronaldo előtt.

A lengyel játékos tehát bombaformában kezdte az őszi szezont, a Corriere Della Sera éppen ezért kapott is alkalmon és készített vele egy interjút. A neve egészen eddig ismeretlen volt a futball világában, de már az első hónapokban sikerült letennie a névjegyét, hiszen legutóbb Gabriel Batistutanak sikerült az első 7 meccsén betalálnia.

"Egyik csapattársam sem ismert engem. Ezért azt mondtam magamnak: Ha nem tudják, hogy az előző szezonban 21 gólt szereztem és szinte minden mérkőzésemen betaláltam, akkor valószínűleg a védők sem tudják, hogy ki vagyok. Ez a fajta ismeretlenség hatalmas előnyt adott." - magyarázta Piatek.

A 23 éves futballista azt is elismerte, hogy ő sem volt tisztában az új csapattársaival, amikor megérkezett Olaszországba. Annak érdekében, hogy többet tudjon meg róluk, valamint a képességeikről, elindította a FIFA18-at.

"Fogalmam sem volt róla, hogy mi fán teremtek a genoai csapattársaim mikor aláírtam, ezért bekapcsoltam a PlayStationt, és megnéztem őket a FIFA19-ben, hogy mire is képesek." - zárta mondandóját a csatár.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!