A Riot és a Marvel összeállt, decemberben LoL képregény jön, Ashe főszereplésével!

A Riot és a Marvel összeállt, decemberben LoL képregény jön, Ashe főszereplésével!

Online verzióban már próbálgatta szárnyait a Riot Games, most azonban a Marvel segít be egy közös projektbe.

Ez a projekt nem más, mint egy közös képregény. A címe már most ismeretes: League of Legends - Ashe: Warrior Mother, vagyis harcos anyaként jelenítik meg Freljord királnyőjét, mely az eredetét fogja bemutatni. Ez egy új fajta megközelítése Runeterra bemutatásának, amiről egyre többet tudunk meg az utóbbi időben. Bár a League of Legends továbbra is egy MOBA játék, (ahol a történetnek nem sok szerepe van...),– de mégis egyre nagyobb hangsúlyt fektettek a háttérinfókra, a világra és a karakterekre.

Kiderülhetett az új Riot Games játék neve, a mostani világhoz kapcsolódik!

Aioween | 18/11/09 16:06 Már az év első felében is hallani lehetett olyan mendemondákat, később pedig konkrét kijelentéseket is a Riot Games-től, miszerint egy teljesen új játékon dolgozik a stúdió. Ezek a kijelentések pont a két alapítótól származtak, Mark "Tryndamere" Merrilltől, illetve Brandon "Ryze" Becktől, hogy szeretnének visszalépni kicsit a vezetéstől, egyébként is túlnőtte már a cég magát rajtuk; így szakértő kezekre bíznák, –ők pedig egy új projektbe kezdenek.

Az már most ismeretes, hogy nemrég több területen is lefoglalta a Riot a Legends of Runeterra nevet, ami akár egy lassabb menetű játék is lehet, ahol már igenis fontos lehet a környezet. Ez persze csak spekuláció, de feltűnően sok erőforrást áldoztak rá, –elég, ha csak a Varus videóra gondolunk, vagy Annie történetére. A fentebb említett képregény egy sorozat lesz, melyet havi rendszerességgel fognak megjelentetni. Az első szám december 19-én jelenik meg: először online formában, majd jövő májusban egy nyomtatott verziót a Marvel és a Riot Games közös kiadásában. A borítóképet, vagy legalábbis egy illusztrációt már most látni.

A képregény írója Odin Austin Shafer, aki már korábban is narratívákat írt a Riot Games-en belül. Pár sort megosztottak a történetről is, hogy hol is fog játszódni.

"Az észak vad erdőkben játszódik, ahol Ashe egy úgynevezett Iceborn; egy olyan harcos, akit mágikus kötelékek fűznek a fagyhoz, ám anyjának irreális elvárásai maguk alá temetik őt. Egy ősi legenda kutatására indulnak és veszélyes földekre érkeznek; ekkor a kötelékek megszakadnak, fontos titkok birtokába jut, amik örökre megváltoztatják Runeterrát. Vajon Ashe lehet az a vezető, akire az embereinek szüksége van, vagy sorsa csak egy üres álom?"

Kíváncsian várjuk az alkotást, –a borító alapján elég jól sikerült vegyíteni a tipikusan Marveles rajzolási stílust és a League of Legends jegyeit.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!