Egy ausztrál PUBG játékos gyötrelmei

Egy ausztrál PUBG játékos gyötrelmei

A PUBG Corp folyamatos ballépései igencsak frusztrálják a kisebb régiók játékosait. 

Sajnálatos módon a PUBG körül hónapok óta áll a bál, ugyanis a fejlesztők –ahelyett, hogy megoldanák a játék alapvető problémáit-, inkább újabb skineket dobnak piacra. Szerencsére azért a lelkes adatbányászok néha csepegtetnek egy kis morzsát a remélhetőleg még decemberben érkező új pályáról, ami azért némi reményre adhat okot a játékosbázis számára, hogy a PUBG Corp. azért dolgozik is valamin a háttérben. 

Részletes videó Vikendi egy újabb pontjáról, az űrrepülőtérről

Sorban érkeznek a leakek az új pályáról; ezúttal az űrrepülőteret leshetjük meg.

Természetesen az információ szivárgások nem terelik el a közösség figyelmét arról, hogy a PUBG még majdnem egy évvel a hivatalos megjelenése után is egy bughalmaz. A körülmények tekintetében mindenhol csak panaszkodó véleményeket lehet olvasni, –legyen szó akár a redditről vagy kisebb közösségekről. Most egy igencsak szívhez szóló levelet szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani, ami egy ausztrál játékos őszinte véleményét tartalmazza arról, hogy miként is van kezelve a régiója és a játékosközössége. Figyelmeztetés: a levélben trágár szavak és kifejezések találhatóak, elolvasását csak saját felelősségre ajánljuk. 

"Az, hogy képtelenek vagytok megküzdeni az Ausztrál piac problémáival k******* szégyen.

A dolgok még egész jók voltak, amíg el nem k******* a matchmakinget. Egyik napról a másikra az instant FPP solo meccsbedobástól eljutottunk odáig, hogy 5-15 percig keres a játék. A hibákkal kapcsolatban maximum egy béna közösségi menedzsertől kaptam annyit, hogy "figyelmet fordítok a problémára", vagy mi a sz*** is jelentsen ez. A hibák igazából k****** nem oldódtak meg, –és el jutottam arra pontra, hogy feladom. Szeretem a PUBG-t, de ott tartok most, hogy nem tudok vele játszani. 

A mai nap folyamán elhatároztam, utánanézek, hol is tart a FIX PUBG programotok. Hatalmas meglepetésre b****** alig változott valami. Na de várjunk, van egy alig működő training mód, vagy mégse, mivel nem lehet régiót kiválasztani benne. Szóval kedves Bluehole/PUBG Corp. örök életemre arra ítéltettem, hogy az ázsiai vagy amerikai szervereket használjam és magas legyen a pingem? A matchmaking változtatás előtt még öröm volt a várakozás egy meccsre és tudom, hogy a közösségünk nem nagy mint mondjuk Amerikában vagy Ázsiában, de amit most csináltok, az egy k******** vicc.

Talán örökre végeztem a játékkal, pedig nem akarok, mert imádom a PUBG-t, de komolyan b******* a fejlrsztők figyelme a régióm felé k******** frusztráló.

Üdvözlettel,(ti r********) 

Az Ausztrál játékosbázis nagy része, legalábbis valószínűleg." 

Őszintén szólva szomorú látni, hogy azok, akik ennyire szeretik a PUBG-t így kiégtek, és végtelenül frusztráltak a fejlesztők döntései miatt. Reméljük ez az üzenet eljut a megfelelő kezekbe és a vállalat komolyan foglalkozik majd a kulcsfontosságú problémákkal. 

Ha a PUBG Corp.-nak lenne hivatalos levélcíme, ti mit írnátok nekik a játékról? 

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!