10 tipp és trükk a Black Friday-hez

10 tipp és trükk a Black Friday-hez

Dobálóznak a százalékokkal, de nem mindig valósak az akciók. Összeszedtünk néhány tippet, amivel túlélhetitek a Black Friday-t!

A Black Friday hivatalosan november 23-án kezdődik, de több helyen már november 16-án elkezdődtek a hatalmas leárazások. De tényleg minden kedvezmény valós, vagy vigyázni kell a kamu akciókkal? Tíz pontban összeszedtük a tippeket és trükköket, amiket ha megfogadtok, akkor garantáltan csak azt vásároljátok meg, amire szükségetek van, és ami valóban olcsónak számít a piacon!

  1. Vigyázz a százalékokkal! A legtöbbször felárazzák a termékeket szándékosan és utána abból jön le a hatalmasnak tűnő kedvezmény. Könnyedén le lehet buktatni ezeket a boltokat és százalékokat az árukereső segítségével.
  2. Nem minden arany, ami fénylik! A legnagyobb akciók között néha már rég nem gyártott termékek és gyenge minőségű modellek is feltűnnek. Olvassatok értékeléseket és kérdezzetek utána a kinézett árunak!
  3. Olcsó, de van olcsóbb! Rátaláltál egy hatalmas leárazásba és már a kosaradban van a termék? Először nézz körbe a többi webáruházban, könnyedén előfordulhat, hogy máshol még alacsonyabb áron behúzhatod.
  4. Járulékos költségek! Pontosan olvass el minden részletet arról, hogy mennyi a plusz költség a kinézett termék mellé. Lehet, hogy a szállítási költség, vagy az áfa különbözetből származó plusz teher után, már nem is éri meg behúzni a cuccot.
  5. Külföld vs. Magyarország! Nem minden esetben olcsóbbak a külföldi online áruházak, de ott is érdemes körbenézni, ha a legjobb akciókra akartok lecsapni. Például az egyesült-királyságbeli Amazon, a német Amazon az Overclockers mind megbízható oldalak.
  6. Cyber Monday, Black Friday, Green Friday, Red Friday! Ne tévesszenek meg az elnevezések. A november 16. és 23. mellett a két ünnep közötti időszakra érdemes még figyelni és a január-februári akciók között is szemezgethettek.
  7. Új vs. használt! Ha megfelelő a garancia és jelentős a kedvezmény érdemes a használtat választani, de ha mindenképp újat választotok, akkor is érdemesebb plusz néhány ezer forinttal akár többet fizetni, ha a garancia évekkel tovább tart.
  8. Tényleg kell az akciós termék? Hiába akciós egy játék, ha sosem indítod el. Megveheted 30 százalék kedvezménnyel a konzolt, de már játékokra nem lesz keret? Érdemes megfontolni, hogy mit választasz, ne a polcon porosodjanak a dolgok!
  9. Minőség vs. mennyiség! Lehet, hogy egy 240 GB-os SSD-t megkapsz alig többért, mint egy minőségi 120 GB-ost? Nem minden márka megbízható, csak annyit és olyan árut vegyél, amit kihasználsz.
  10. Kamu boltok vs. megbízható boltok! A Black Friday közeledtével rengeteg kamu webáruház nyílik, ahonnan soha nem kapod meg a kinézett terméket, vagy mást kapsz a pénzedért. Ezeket mindenképp kerüljétek el. Ha gyanúsnak tűnnek az akciók és le akarjátok ellenőrizni az adott weboldalt, használjátok a Scamadvisert és keressetek rá a Google-ben a weblap nevére.

Ha ezeket a tanácsokat megfogadjátok, nem verhetnek át titeket, és boldogan használhatjátok az akciósan vásárolt terméket a jövőben. Hogy valós akciókat is lássatok mutatunk néhány kiváló hardvert, amit a Konzolvilág oldalán megtalálhattok.

Asus VG248QE

Egy kiváló 144 Hz-es monitort kaphattok a bolti ár töredékéért. Több, mint 20.000 forintot spórolhattok ezzel az akcióval. Ne tévesszen meg titeket, hogy bontott a termék: ha nem vagytok megelégedve vele, visszaküldhetitek a webáruháznak.

V4 Gamer konfiguráció ASUS gamer monitorral

I7-7700 processzor, ASUS ROG Strix 1070 OC 8 GB-os videokártya, 16 GB 3200 Mhz-es DDR4-es RAM, 240 GB-os SSD és az Asus 144 Hz-es monitorja. Kiváló vétel, aki egyben akarja megvásárolni az asztali konfigurációját.

Xbox One X 1TB Robot White Special Edition + Fallout 76

A világ jelenlegi legerősebb játékkonzoljának, az Xbox One X-nek a speciális kiadása, –és mellé az idei év egyik legnagyobb dobása, a frissen megjelent Fallout 76-ot hatalmas kedvezménnyel behúzhatjátok.

Ti miket vettetek eddig a Black Friday alatt?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!



Üzlet - GPS-nyomkövetővel a család biztonságáért (x)

Mobiltelefonok, tabletek, okosórák - egyre több olyan eszköz jelenik meg, amely a számítástechnikát apró, mobil formában teszi elérhetővé, hogy aztán megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a mindennapi életünket.

Üzlet - Ezért vagyunk oda még felnőttként is a kisautókért (X)

A kisautók a gyerekek kedvenc játékai közé tartoznak. Azonban sok felnőtt szívében is különleges helyet foglalnak el. Sokan közülünk emlékeznek arra, hogy milyen örömmel játszottunk ezekkel a szépen kidolgozott játékokkal, és hogy mennyire büszkék voltunk a gyűjteményükre.