Orban a kezdőben, íme a 10. TOTW csapata!

Orban a kezdőben, íme a 10. TOTW csapata!

Egyesek szerint nincs értelme, de azt hiszem az utolsó hét is bizonyította a parádés összecsapásokkal, hogy a Nemzetek Ligája igen izgalmas tornát eredményezett.

2018-ban ez volt az utolsó válogatott szünet. Az UEFA Nemzetek Ligájának csoportmérkőzései a végéhez értek és kiderült, hogy mely csapatok estek ki vagy jutottak fel az alsóbb és felsőbb divíziókba, valamint a négyes döntő mezőnye is biztossá vált.

Az első osztályban a Portugáloknak elég volt egy 0-0-ás döntetlen Lengyelország ellen, míg Anglia egygólos hátrányból fordított Horvátországgal szemben a hajrában és nyerte meg a csoportját. Svájc elképesztő mérkőzésen győzte le 0-2 után Belgiumot és jutott tovább. Hollandia pedig Németországban vendégeskedve döntetlenezett, miután az utolsó 10 percben szereztek két találatot. Az NL final four együttese: Hollandia, Portugália, Svájc, Anglia.

A legnagyszerűbb hír ezek mellett, hogy magyar válogatott játékossal a kezdőben érkezett meg az új TOTW. Willi Orban az RB Leipzig hátvédje a nemzeti csapatban is remekül teljesített az észtek - ellenük gólt is szerzett -, és a finnek elleni diadal alkalmával. 

Nagyon izgalmas találkozókat láthatott tehát a nagyérdemű az elmúlt héten és bizony a válogatottakban játszó futballisták kitettek magukért. Az alábbi labdarúgók kerültek be a Team of the Week 10. kiadásába:

A 23 játékost ma este 19 órától találhatjuk meg a csomagokban.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!