Bluerzor bármelyik ligában játszik, ritkán áll meg a döntő előtt!

Bluerzor bármelyik ligában játszik, ritkán áll meg a döntő előtt!

Bluerzor –amellett, hogy a legjobbak között végzett az EUW challenger létrán– még a profi mérkőzéseken is eredményes; a francia liga döntőjében játszik, már másodjára!

Az év elején még a Movistart erősítette, majd nyáron a Team Vitality Academy csapatába igazolt Subicz Dániel, azaz bluerzor. Számos versenyen vettek részt, több offline lanon is remekeltek, de a legnagyobb kihívás talán mégis a francia liga döntője lesz hétvégén. Bluerzor számára nem ismeretlen ez a verseny, elvégre megfordult már itt. 2017 elején a Team Horizon Reaperst elhagyva első külföldi csapata a GamersOrigin volt.

Velük kétszer is szerencsét próbáltak a francia ligában, avagy a Challenge France-on. Első alkalommal a gárda még nem volt annyira összeszokva, így csak a harmadik helyet szerezték meg, miután az Oservet 3-0-ra verték. Másodjára már nem álltak meg a döntőig, ott viszont a Millenium az útjukba állt és a döntőt 3-1 arányban elvesztették. Idén év elején bluerzor újfent váltott és a spanyol Movistar Riderzhez igazolt. A döntő itt is összejött, a győzelem viszont újfent a másik csapatnak kedvezett, a Mad Lions ezúttal jobbnak bizonyult.

A dolgok viszont egyelőre jól állnak bluerzoréknak. Az utóbbi időszakban szép lassan megint a döntőig meneteltek az Open Tour France-on, egy gauntlet rendszerben.

Sorra verték el a csapatok, akik még előttük álltak, miután győzedelmeskedtek a Solary felett 3-1-es arány mellett.

Őket követte szép sorban először az LDLC, akikkel szemben szintén 3-1-re nyertek.

Végül az utolsó akadály a döntő előtt nem más volt, mint a Gentside. Természetesen itt is a Vitality nyert, –ráadásul 3-0-ra.

Így már csak egy találkozó maradt hátra, ami ironikus módon pont bluerzor volt csapata, a GamersOrigin. A két gárda legutóbbi találkozásánál bluerzorék tűntek jobbnak: 3-1 arányban verték el a GamersOrigint, ami jó előjel lehet a mostani döntőre nézve. Bluerzor már többször is nemzeti döntő győzelem közelébe került már, de a Magyar Elit Bajnokságot leszámítva még nem tudott nyerni, épp itt lenne az ideje egy igazi nemzetközi sikernek is!

A mérkőzések most szombaton, november 24-én, nagyjából este 6-tól kezdődnek majd, –ekkor érdemes szurkolni a magyar dzsungelesnek!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.

Közvetítések