Taroltak a magyar csapatok a Twitch Rivals PUBG versenyén

Taroltak a magyar csapatok a Twitch Rivals PUBG versenyén

A két magyar duó több ezer dollárt nyert a megmérettetésen. 

Előző este tartották a PUBG Corp. és a Twitch közös versenyét, a PUBG Twitch Rivalst, ahol Észak-Amerika és Európa 32 duója küzdött meg egymással. Magyarországot a TheVRJani és blYYY alkotta TygerOwl csapata, illetve KODIAK és omgezjonesy duója képviselte, és a srácok nem is hoztak szégyent a hazai rajongókra. A verseny résztvevőinek öt pályán kellett megküzdenie, –és ahogy már megszokhattuk, a szervezők– itt sem a szabványos PUBG meccsek formátumát részesítették előnyben. A Shock & Awe játékmódban a Red Zone-nal is meg kellett küzdeniük az indulóknak, a Pistol Only pedig nevéből adódóan csak pisztolyokat tartalmazott. Érdekesség, hogy a végelszámolásnál nem számítottak a killek, csupán a helyezés. Ráadásul további pénzjutalmat jelentett, ha valaki behúzta az első gyilkosságot, vagy az utolsót egy gránáttal vitte véghez. Na de lássuk is a menetrendet és az eredményeket!

  • Erangel - Shock & Awe
  • Sanhok - Pistols Only
  • Miramar - Shock & Awe
  • Erangel - Pistols Only
  • Sanhok - Shock & Awe

A két magyar csapat összességében igencsak jól vette az akadályokat; a TygerOwl például a második meccses pisztolykörben a második helyen végzett.

KODIAK és omgezjonesy pedig a Miranmari Shock & Awe-ről távoztak csirkevacsival.

 Az öt meccs alapján kialakult végeredmény igencsak örömteli: KODIAK és omgezjonesy az összesített 4-ik helyen végzett, ezzel 3200 dollárt (~877 ezer Ft.) bezsebelve, TheVRJani és blYYY pedig a 14-ik pozíció megszerzésével 2460 dollárral (~675 ezer Ft.) lett gazdagabb. 

Gratulálunk mindkét csapatnak és sok sikert kívánunk a jövőben!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!