Kíváncsi vagy a kíváncsi kaméleonra? Neeko érdekességek!

Kíváncsi vagy a kíváncsi kaméleonra? Neeko érdekességek!

Minden játékban vannak apróságok, rejtett dolgok, érdekességek, utalások, –amikről talán nem is tudunk.

Minden játékban léteznek apróbb, rejtett dolgok. Vannak ahol easter eggek, máshol különleges kapcsolatok találhatóak a karakterek között. Néha azonban csak jó belesni a színfalak mögé, hogy mi ihletett egy-egy alkotást, vagy hőst, esetleg hőskinézetet, –netán melyik zene és tánc alapján animálták meg kedvenc karakterünk mozdulatait.

K/DA érdekességek, amikről lehet, hogy nem tudtál

Minden játékban vannak apróságok, rejtett dolgok, érdekességek, utalások, -amikről talán nem is tudunk.

Neeko előzetesében a béka, aki leugrik a szikláról egy utalás a fejlesztők részéről George-ra, az öngyilkos békára.gggggNeekonak van néhány olyan sora a szövegeiben, mely tartalmazza, hogy ő a hölgyeket kedveli. A lányok közül főképp Nidalee iránt táplált érzéseket, bár ezek viszonzatlanul maradtak.

Az akcentusát és szinkronhangját egy brazíliai színésznő biztosítja. Ugyan ez a színésznő adja Neeko hangját a portugáliai verzióban is.qe21235rtNeeko a fejlesztése során egy alakváltó volt, aki képes felvenni mások alakját, majd csak a fejlesztés egy későbbi szakaszában lett belőle a kíváncsi kaméleon.

Neeko valójában több száz éves, bár érettsége és stílusa egyben olyan, mint egy fiatal kis kamaszé, aki épp még csak a huszas évei elején jár.

Neeko klasszikus splash artjának megalkotása során az volt a cél, hogy úgy nézzen ki rajta, mint egy gyík, jelen esetben egy kaméleon. Fontos szempont volt, hogy a kép rendkívül színes és élettel teli legyen. Úgy véljük, ezt sikerült tökéletesen eltalálniuk az alkotóknak.

Ti várjátok már a megjelenését? Betáraztatok már a kék esszenciából?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.