2015 óta várnak skinre ezek a hősök, idén már nem is kapnak!

2015 óta várnak skinre ezek a hősök, idén már nem is kapnak!

Nem oszlik el egyenlően a skinek kiosztása, ez mindig is így volt, de akad pár nagyon kivételes eset is.

Hiába dolgozik állandó jelleggel a Riot Games művészeti osztálya, mégsem jut mindenkire elegendő idő. Idén eddig összesen 69 kinézet jelent meg a statisztikai oldalak szerint, ám ez koránt sem mind különböző hősre jött ki. Éppen ezért akadnak olyanok, akik folyamatosan kimaradnak a körforgásból.

Általában ezek olyan karakterek, akikkel nem feltétlenül játszunk túl gyakran, illetve nem is játszanak velük sokan. Talán ez is állhat a hátterében annak, hogy az alább felsorolt 10 hős már a 2015-ös év óta nem kapott új kinézetet. Azt is hozzá kell még tenni, hogy jelen tudomásunk szerint az idei évben már csak a téli kinézetek vannak hátra, amik mind ismeretesek. Ezeket figyelembe véve pedig úgy tűnik, hogy ez a 10 karakter az idei évben sem fog már új skinhez jutni. Megnézve az utolsó kinézetük óta eltelt időt, még a 10. helyen álló hős is több mint kerek három éve vár valami új tartalomra.

Az igazán vicces az, hogy ebből a 10 hősből akad 4, vagy 5 olyan is, akiket viszonylag gyakran látunk profi meccseken. Aatrox ráadásul az egyik legkelendőbb hős volt az idei VB-n, de Zilean is feltűnik, Jensen egyik kedvence, Skarner pedig szintén sokat szerepelt idén. Mindezek ellenére egyelőre úgy tűnik, a Riot Games nem igazán szentelt nekik extra figyelmet idén sem.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Galéria

Kövess Minket!