Egy profi szerint ezeket a játékosokat mindenképp érdemes megvásárolni

Egy profi szerint ezeket a játékosokat mindenképp érdemes megvásárolni

Mint mindegyik FIFA-ban, úgy a 19-ben is vannak kiváló és kevésbé jó futballisták. Hashtag Harry három olyan játékost ajánl, akitől nem szakad össze a pénztárcánk.

Mi tagadás a FIFA játékosok mindig is igyekeznek erősíteni és fejleszteni az Ultimate Team csapatukat. Ezt a legjobb módon az új és hatékony kártyák beszerzésével valósíthatják meg. Sokszor azonban fejtörést okoz, hogy ki a legmegfelelőbb egy pozícióra, a taktikánkhoz és természetesen a pénztárcánk méretéhez képest.

Persze a legtöbben a nagyágyúkat szeretnék megkaparintani, mint például az utóbbi évtizedet meghatározó két ász Lionel Messi és Cristiano Ronaldo. De mi van, ha nincs több millió érme a perselyünkben?

Egy 22 éves professzionális játékos, a Hashtag United e-sportolója, Harry Hesketh válaszolt arra a kérdésre, hogy kiket szerezne meg mindenképp a saját együttesébe, ha a büdzsé is fontos szempont lenne.


Harry jelenlegi kezdője

"Mindenképp érdemes csapatunk minden szegmensét megerősíteni, szóval kezdetnek azt javaslom jöhet egy hátvéd, egy középső középpályás és egy csatár. Ha néhány játékost kéne mondanom gondolkozás nélkül rávágnám, hogy Paolo Maldini, Ruud Gullit és prime Ronaldo kell a kezdőmbe. Persze egy 100 ezer környékén mozgó Premier League együttesnél más a helyzet, de ide is van tuti tippem: Davinson Sanchez, Mousa Dembele, Riyad Mahrez és Marcus Rashford vagy Gabriel Jesus. Talán kicsit alul értékelik őket mivel az átlag csapatok jobbak mostanában, ettől függetlenül őket ajánlom, már csak azért is mert könnyebben meg lehet őket szerezni." - mondta az Express Sport-nak adott interjújában.

Persze Harry együttese már tele van ikonnal, de ettől függetlenül igyekszik mindig segíteni a közösségnek a tippjeivel. A képre kattintva eléritek a galériát a többi labdarúgóval:


*Az árak a Futwiz oldaláról származnak

A Tottenham duója, Sanchez és Dembélé már megfizethető áron elérhető, hiszen a kolumbiaért 30 ezer, míg a belgáért 7 ezer körül hozzájuthatunk. Mindkét játékos remek fizikai tulajdonsággal rendelkezik. Rashford és Jesus révén pedig félelmet kelthetünk az ellenfél védelmében. Az utóbbi két futballista is pár ezer coin-ba kerül csak, de bőven visszahozzák az árukat.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Galéria

Kövess Minket!